تغییر کن! قبل از اینکه مجبور بشی
اگه یه روزی فرزندی داشته باشم،
بیشتر از هر اسباب بازی دیگه ای براش بادکنک میخرم.
بازی با بادکنک خیلی چیزها رو به بچه یاد میده….
بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک،تا بتونه بالاتر بره.
بهش یاد میده که چیزای دوست داشتنی میتونن توی یه لحظه،حتی بدون هیچ دلیلی و بدون هیچ مقصری از بین برن
پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه
ومهم تر ازهمه بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره، نباید اونقدر بهش نزدیک بشه وبهش فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده، چون ممکنه برای همیشه از دستش بده .

❇️ یه نکته ی دیگه که خیلی توجهم رو به خودش جلب میکنه اینه که پدرا کلی ارزو برای بچه هاشون دارن. اما نمیدونم چرا خودشون نمیرن دنبال ارزهاشون. چرا خودشون تلاش نمیکنن تا به همون ارزویی برسن که واسه بچه هاشون دارن؟
? یجوری زندگی کن که پسفردا بچه دار شدی، یخ قهرمان واسه بچت باشی نه یه پدر که فقط نصیحت میکنه برای موفق شدن.
? مطمئنم اگه من خودم به جایی نرسیده بودم و این حرفا میزدم هیچکی گوش نمیکرد. به تو هم توصیه میکنم طوری زندگی کنی که پیش زن بچت سربلند باشی. موفق و ثروتمند شدن درسته که تلاش زیادی نیاز داره. اما تلاش در مسیر اشتباه تورو به جایی نمیرسونه.
? در دوره کارآفرینی تا میلیاردر شدن بهت آموزش میدیم تا به یه گرگ تو بازار تبدیل بشی و هرچقدر که خواستی بتونی پول در بیاری. برای کسب اطلاعات بیشتر یک پیامک با عنوان #دوره کارآفرینی# به شماره ی زیر بده
SMS : 300070047005