موفقیت در آزمون استخدامی چگونه میسر می شود؟

موفقیت در آزمون استخدامی چگونه میسر می شود؟۲

وقتی می خواهید در جایی استخدام شوید باید چندین مرحله از استخدام را بگذرانید. احتمالا اولین گام، شرکت در آزمون استخدامی است. تازه اگر خوش شانس باشید و بین آن همه داوطلب قبول شوید، باید از پس مصاحبه حضوری بربیایید. اما چه چیزی در مصاحبه حضوری در انتظارتان است؟ و باید چه موارد مهم و بااهمیتی را رعایت کنید تا در نهایت بتوانید مشغول به کار شوید؟ این مقاله می تواند شما را در این امر کمک کند.

۱) مودب بودن

حتم داریم که اولین چیزی که مورد بررسی یک مصاحبه‌گر قرار می گیرد، این است که شما چگونه و تا چه حدی به اطرافیان ( منظور؛ دیگر مصاحبه شوندگان و مسئولان امر است ) احترام می گذارید. زبان و رفتار شما می تواند نشانگر این مهم باشد که با ارباب رجوع چگونه برخورد خواهید کرد. پس سعی کنید در عین حال که خودتان هستید، با انجام آداب، خود را به همه نشان دهید.مودب بودن

۲) وقت شناسی

اصولا افراد وقت شناس از دیگران موفق ترند. نشان دهید که وقت مصاحبه کننده برایتان ارزش دارد و سر موقع به قرار مصاحبه بروید. این یه پوئن مثبت برای‌تان تلقی خواهد شد.

وقت شناسی

۳) لباس مناسب

با توجه به محیط کاری که می خواهید در آن مشغول شوید، بهتر است لباسی مناسب برای خود تهیه کنید و با همان لباس برای مصاحبه حاضر شوید. آراسته بودن، خود نشان‌دهنده نظم است. پوشیدن یک لباس رسمی می تواند شما را به استخدام شدن نزدیک کند؛ این در حالی است که اکثرا دوست دارند لباس های جین بر تن کنند. لطفا یک قدم از دیگران جلوتر باشید.

لباس مناسب

۴) دست دادن

حتما دیده اید که فردی حتی برای دست دادن به دیگران هم رغبت خاصی نشان نمی دهد. این فرد چگونه می تواند مسئولیتی قبول کند و آن را به سرانجام برساند. اگر مصاحبه کننده فکر کند که شما بی حال هستید حتی ممکن است خیلی زود سوالاتش را به پایان برساند. توصیه می کنیم خیلی محکم به طرف مقابل‌تان دست دهید. انرژی که این کار به دو طرف می دهد حس امنیت را نیز در آنها افزایش می دهد.

دست دادن

۵) انجام حرکات و عکس العمل مناسب

هنگامی که به سوالات مصاحبه‌گر پاسخ می دهید باید بدانید که چه زمان هایی باید از حرکات دست و یا بدن‌تان استفاده کنید. اگر به جا استفاده شوند، تصویر بسیار خوبی در ذهن‌ طرف مقابل ثبت خواهید کرد و در قبول شدن شما نیز تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

۶) حرفی از صاحب‌کار قبلی نزنید

ممکن است در مصاحبه از شما بخواهند در خصوص کارهای قبلی‌تان صحبت کنید. اما شما باید بدانید که به هیچ عنوان نباید از کار قبلی و حتی کارفرماهای خود بدگویی کنید. این ممکن است فقط یک تله باشد که وقتی از جایی به هر دلیلی کنار گذاشته می شوید چه برخوردی نسبت به همکاران‌تان خواهید داشت. حواس‌تان را جمع کنید تا همه پنبه ها را رشته نکنید.

حرفی از صاحب‌کار قبلی نزنید

۷) دروغ نگویید

شاید دروغ گفتن در لحظه به شما کمک کند، اما حتم داشته باشید وقت برملا شدن دروغی که گفته اید خواهد رسید. پس توصیه می کنیم کوچکترین دروغی در مصاحبه به زبان نیاورید. اصولا انسان های محترم دروغ نمی گویند.

در ادامه ویدیویی برای آشنایی شما با زندگی کارمندی آماده کرده ایم.

سخن پایانی

اما چه چیزی در مصاحبه حضوری در انتظارتان است؟ و باید چه موارد مهم و بااهمیتی را رعایت کنید تا در نهایت بتوانید مشغول به کار شوید؟ این مقاله می تواند شما را در این امر کمک کند.حتم داریم که اولین چیزی که مورد بررسی یک مصاحبه‌گر قرار می گیرد، این است که شما چگونه و تا چه حدی به اطرافیان ( منظور؛ دیگر مصاحبه شوندگان و مسئولان امر است ) احترام می گذارید.با توجه به محیط کاری که می خواهید در آن مشغول شوید، بهتر است لباسی مناسب برای خود تهیه کنید و با همان لباس برای مصاحبه حاضر شوید.هنگامی که به سوالات مصاحبه‌گر پاسخ می دهید باید بدانید که چه زمان هایی باید از حرکات دست و یا بدن‌تان استفاده کنید،ممکن است در مصاحبه از شما بخواهند در خصوص کارهای قبلی‌تان صحبت کنید.

همچنین بخوانید:  18 گام تضمینی برای موفقیت کسب و کار های استارتاپی

اینستاگرام خودساخته

روزمرگی های دکتر کاویانی

تلگرام خودساخته

مطالب انگیزشی روزانه

اگه لذت بردی برای دوستات از طریق این دکمه ها بفرست.

همیشه پیگیر آموزش باش

دوره های رایگان

دیدگاه

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود