کارآفرین بودن به چه معناست؟

تعریف کارآفرینی: کارآفرین بودن یعنی چه؟

نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود. قدم گذاشتن در جاده کارآفرینی آسان نیست، بلکه مسیری است پر از دست‌اندازهای سخت، ناهمواری‌ها و موانع جاده‌ای که در طول راه انحرافات بسیاری وجود دارد. بی‌خوابی‌های شبانه، طرح‌هایی که بدون نتیجه می‌ماند، نداشتن بودجه و مشتریانی که هرگز وجود نخواهند داشت، ازجمله‌ این سختی‌های کارآفرینی است. راه‌اندازی یک تجارت می‌تواند چنان چالش‌برانگیز باشد که باعث حیرت شما می‌شود. با این‌ وجود علیرغم تمام این سختی‌ها هرساله هزاران کارآفرین مصمم می‌شوند، این سفر پرخطر را بروند و نیازهای جامعه را به مرحله عمل برسانند. شرایط اقتصادی کشورها طوری شده است که روز به روز به ایجاد و توسعه کسب و کارها بیشتر احساس نیاز می‌شود. در این شرایط دولت ها می‌توانند در کارآفرینی سرمایه‌گذاری کنند و کارآفرینان تربیت نمایند. زیرا کارآفرین‌ها می‌توانند روند ایجاد درآمد و اشتغال زایی را بهبود بخشند. اما مساله مهم این است که کارآفرینی چیست؟ در این مقاله به بررسی و تعریف کارآفرینی می‌پردازیم.

تعریف کارآفرینی: کارآفرین بودن یعنی چه؟

تعریف کارآفرینی / کارآفرینی چیست؟

کارآفرین بودن یعنی چه؟ یعنی کسی که متعهد می‌شود مشکلات و امور مربوط به یک فعالیت اقتصادی را سازمان‌دهی، اداره و تقبل کند. کارآفرین شخصی است که یک کسب و کار یا یک سازمان را برای ایجاد سود یا رفع نیازهای اجتماعی شروع می‌کند. یک کارآفرین کسی است که یک مدل کسب و کار را توسعه می‌دهد، سرمایه فیزیکی و انسانی لازم برای شروع یک سرمایه‌گذاری جدید را تامین می‌کند، آن را عملیاتی می‌کند و موفقیت یا شکست آن را بر عهده می‌گیرد. کارآفرین یا سرمایه خود را از منابع خود سرمایه‌گذاری می‌کند یا سرمایه را از منابع خارجی افزایش می‌دهد و در نتیجه مسئول شکست و همچنین پاداش در صورت موفقیت خواهد بود. کارآفرین علاوه بر این که اجرا کننده است، وظیفه خلق یک شرکت جدید را دارد که مسولیت ریسک و نوآوری را نیز بر عهده دارد.

عوامل انگیزه ساز برای کارآفرین

عواملی که باعث انگیزه برای کارآفرین می‌شود، شامل موارد زیر است:

استقلال داشتن

کارآفرین می‌خواهد رئیس خود باشد، اهداف خود را تعیین کند. پیشرفتش را خودش کنترل کند و مشاغل خود را آن‌طور که مناسب می‌بیند مدیریت کند. مسئولیت شکست یا موفقیت کارش به عهده‌ی خودش است.

 داشتن هدف

بسیاری از کارآفرینان چشم‌انداز روشنی برای موفقیت در کاری که در نظر می‌گیرند، خواهند داشت. اجبار به تلاش خستگی‌ناپذیر برای انجام آن کار دارند. آن‌ها حقیقتاً معتقدند محصول یا خدمت مورد نظرشان می‌تواند نیاز جامعه را تأمین کند.

انعطاف‌پذیری

هیچ‌کس خود را با فرهنگ و قوانین سخت و سنتی یک شرکت نمی‌تواند هماهنگ کند. کارآفرینان اغلب به دنبال آزاد کردن خود از این محدودیت‌ها هستند. پیدا کردن کار بهتر، تعادل در زندگی، کار به ‌موقع انجام دادن به روش‌هایی غیرمعمول، از جمله آزادی‌هایی است که یک کارآفرین به دنبال آن است.

موفقیت مالی

بسیاری از کارآفرینان می‌دانند یک‌شبه میلیاردر نخواهند شد. اما بدان معنی نیست که با به دست آوردن حداقل درآمد، اغوا نشوند. ممکن است بخواهند یک محل امنی از نظر مالی برای خود و خانواده‌هایشان ایجاد کنند. درحالی‌که دیگران به دنبال کسب سود بیشتر از ایجاد یک کار بزرگ دیگر هستند.

میراث فرهنگی

اغلب کارآفرینان به سمت آن چیزی که تمایل به خلق آن دارند هدایت می‌شوند. یک گروه از آنان میل به شهرت رسیدن دارند، عده دیگری از آنان می‌خواهند برندی خلق کنند که ماندگار بماند و تبدیل به یک موسسه بزرگ شود. گروهی دیگر نیز می‌خواهند مبلغی از درآمد و امنیت مالی خود را به وراث منتقل کنند. همچنین کارآفرینانی هستند که امیدوارند تأثیری جاودانی در جهان داشته باشند و به شیوه‌ای ملموس باعث بهبود زندگی مردم شوند.

عوامل موفقیت کارآفرینان بزرگ دنیا

اگر می‌خواهید به‌ عنوان کارآفرین سرمایه‌گذاری کنید، باید در ابتدا مشخص کنید کدام ‌یک از انگیزه‌های فوق نیروی هدایت شما است. بدین منظور ۲۵ نفر از کارآفرینان بزرگ درباره آنچه فکر می‌کنند باعث موفقیت آنان در کارآفرینی شده است در روزنامه Business News Daily  این‌گونه گفته‌اند:

۱- درک هوستون،رئیس و مدیرعامل شرکت Datical

هسته‌ی اصلی رؤیای یک آمریکایی کارآفرینی هست. این خود عامل روشن کردن مسیرهای جدید، اعتقاد به خود، متعهد بودن و الهام بخشیدن به دیگران برای رفتن به این سفر است. آنچه باعث تمایز کارآفرینان از یکدیگر می‌شود اراده، شجاعت و گاهی بی‌پروایی برای انجام کار است.

۲- بلیک هوچینسون،مدیرعامل و متخصص کسب‌وکار کوچک درFlippa

کارآفرینی یعنی پیگیری مداوم اوضاع تا بدین‌وسیله کسب‌وکارشان به سمت بهتر شدن حرکت کند. تمام عوامل را می‌سنجند و بهترین راه‌حل را بکار می‌گیرند.

۳- دبی رکسا‌رزاده، بنیان‌گذار و مدیرعامل Rachel’s Kitchen

کارآفرینی شوق مداوم برای بهتر کردن کارهاست و این ایده که شما هرگز از اوضاع راضی نیستید.

۴- بروس باچنهمیر، استاد مدیریت و مدیر اجرایی Enterpreneurship Lab at Pace University

یک کارآفرین ابتدا مسائل و راه‌های جدید را برای حل مشکلات تصور می‌کند و ارزش‌یابی می‌کند.

۵- دبورا سویینی، مدیرعامل MyCorporation

موفق‌ترین کارآفرینان کسانی هستند که از خودشان استقامت نشان می‌دهند. استقامت از پایداری، اشتیاق و انعطاف‌پذیر بودن تشکیل یافته است.

۶- تیراث کامدار، بنیان‌گذار و مدیرعامل TrueFacet

لازمه‌ی رسیدن به موفقیت توانایی گوش کردن به نظرات مشتریان یا کارمندان است درحالی‌که شما باید اعتمادبه‌نفس کافی داشته باشید.

۷- آماندا اوستین، بنیان‌گذار و رئیس Little Shop of Miniatures

کارآفرین بودن مثل رفتن به یک قلمرو ناشناخته است. به‌ندرت مشخص می‌شود که در آینده چه می‌شود و زمانی که شما دچار مشکلات شدید می‌شوید باید به خودتان اعتماد کنید. روزهایی وجود خواهد داشت که احساس می‌کنید هرگز کارها عملی نخواهد شد و شما به مدت چندین ماه با ضرر کار می کنید.

۸- جیمزی بدال، رئیس و مدیرعامل Bare Metal Standard

برای اینکه کارآفرین موفق باشید، باید شور و اشتیاق زیاد برای یادگیری از مشتریان و کارمندان و حتی رقبا داشته باشید.

۹- لوگان الک، حسابدار خبره و صاحب Money Done Right

کارآفرینی اساساً هنر و علم ساختن سیستم‌های سودآور جهت کمک به مردم به روش‌هایی است که سیستم‌های دیگر این کار را نمی‌کنند. شایستگی اصلی کارآفرین مهارت کسب‌وکار یا توانایی بازاریابی نیست بلکه توانایی درک احساسات و نیازهای دیگران است.

۱۰- استیو شواب، بنیان‌گذار و مدیرعامل Casago

یک کارآفرین موفق به معنای رهبر خوب بودن است. رهبری یعنی توانایی رساندن افراد به مرحله‌ای که خودشان بخواهند از شما پیروی کنند نه اینکه مجبور به پیروی از شما باشند.

۱۱- کنراد بیلتز، بنیان‌گذار و مدیرعامل Offset Solar

کارآفرینی توانایی پیدا کردن جایی است که فرصت برای بهتر کردن زندگی وجود دارد. برای این فرصت‌ها فرضیه‌هایی طراحی‌شده و این فرضیات باید به‌طور مداوم آزمایش شوند؛ زیرا بعضی از آن‌ها شکست می‌خورند.

۱۲- کریستال نلسون، بنیان‌گذار I Impakt Consulting

کلید مهارت که یک کارآفرین باید داشته باشد خودآگاهی است. او باید مردم و نیاز آن‌ها را بشناسد. خودآگاهی اولین گام برای یک کارآفرین است تا تیم خود را بسازد.

۱۳- جاناتان بارنت، رئیس و مدیرعامل Oxi Fresh Carpet Cleaning

کارآفرینان باید در تعامل با مردم مهارت داشته باشند. تجارت بدون یک تیم خوب به‌منظور پشتیبانی از شما به شکست می‌رسد. یک کارآفرین باید مراقب نحوه ایجاد تیم خود باشد.

۱۴- استیسی کوهن، بنیان‌گذار و مدیر ارتباطات Brandlective Communications

یک کارآفرین موفق باید پشتکار داشته باشد تا وقتی چالش‌ها به وجود می‌آیند راه‌های جدیدی برای غلبه بر آن‌ها پیدا کند و ایده خود را کنار نگذارد.

۱۵- پریتی سریاتانا، بنیان‌گذار و رئیس استراتژی اداره Sweeten

کارآفرینی نوعی تفکر است که به شما امکان دیدن فرصت‌ها را می‌دهد و همواره قادر به مقابله با احتمالات پیش‌بینی‌نشده خواهید بود.

۱۶- ماتیوی روس، بنیان‌گذار و مدیرعامل Slumber Yard

کارآفرینان و صاحبان کسب‌وکار قطعاً باید در بعضی شرایط ریسک کنند.

۱۷- آلن دیکر، بنیان‌گذار و مدیرعامل Potatopia

کارآفرین موفق به گذشته نظر می‌اندازد و اطمینان حاصل می‌کند که هر اقدام، او را به سمت هدف کلی کسب‌وکار می‌رساند.

۱۸- اریک لوپتن، رئیس LIFE Saver Pool Fence Systems

کارآفرین بودن یک سری ویژگی‌هایی مثل عزم، خلاقیت، ظرفیت ریسک کردن، رهبری و اشتیاق به کار است که در شخصیت آنان نهفته است.

۱۹- جوردن فلیگل، مدیرعامل Techstars

کارآفرینی زندگی غیرقابل‌اجتناب است که توسط کسانی که به‌اندازه کافی خوش‌شانس هستند، دنبال می‌شود. آن‌ها بسیار خوش‌بین هستند و به خودشان ایمان دارند.

۲۰- آشار خانا، بنیان‌گذار CareClinic

یک کارآفرین کمی متفاوت از دیگران فکر می‌کند و احتمالات را به چالش می‌کشد.

۲۱- مایا هاگ، بنیان‌گذار و رئیس I See Me

کارآفرین فرصت را درمیابد و منابع را برای تبدیل امکان به واقعیت فراهم می‌کند که شامل ریسک کردن هم می‌شود.

۲۲- استیون بنسون، بنیان‌گذار و مدیر Badger Maps

یک کارآفرین باید قادر به پذیرش شکست باشد.

۲۳- مایکل ماهر، رئیس Matters of the Cart

کارآفرینان باید محور اصلی کار باشند.

۲۴- آدام شروین، بنیان‌گذار Viakix

کارآفرین همیشه به جلو حرکت می‌کند. هرگز توقف ندارد. شک و ترس به خود راه نمی‌دهد.

۲۵- سینتیا کرکبی، بنیان‌گذارSeasonally Fresh

کارآفرینان با داشتن رؤیا‌های بزرگ در زندگی به ایده‌های بزرگ‌تری دست‌یافته‌اند. بدون آن‌ها دنیا از پیشرفت می‌ایستد. جامعه به آن‌ها نیاز دارد. همان‌طور که ما به هوا نیاز داریم.

سخن پایانی

تعریف کارآفرینی بر این پایه است که کارآفرین منتظر تغییرات و بهبود محیط پیرامون خود نمی‌نشیند، بلکه خودش دست به تغییر و دگرگونی می‌زند. دیدگاه‌ها را تغییر می‌دهد و با اندیشه خود تغییرات جدیدی را ایجاد می‌کند. هدف کارآفرینان معمولا ایجاد تحول و نوآوری در راستای منافع خود و جامعه است. در این مطلب به بررسی عوامل انگیزه ساز بر روی کارآفرینان پرداختیم و نظرات کارآفرینان بزرگ دنیا را مورد بررسی قرار دادیم. امید است این خواندن این مطلب سبب انگیزه‌سازی برای شما دوست عزیز شود.

 

اینستاگرام خودساخته

روزمرگی های دکتر کاویانی

تلگرام خودساخته

مطالب انگیزشی روزانه

اگه لذت بردی برای دوستات از طریق این دکمه ها بفرست.

همیشه پیگیر آموزش باش

دوره های رایگان

دیدگاه

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود