فعالیت کارآفرینها برای راهاندازی یا پرورش کسب و کارشان باید چنان قدرتی به آنها بدهد که شبها تا دیروقت و صبحها از کلهی سحر کار کنند و حتی نیمههای شب از خواب بیدار شوند و درمورد چیزهایی که باید انجام شود فکرکنند. چنین فشاری ممکن است ردی از اضطراب و تشویش در شخص باقی بگذارد. گذر از این فشار تمرکز و اشتیاق بسیار زیادی میخواهد و گاهی اوقات به یک تلنگر کوچک نیاز دارد؛ اینکه بیشتر افراد قدرتمند دنیا درست مثل شما شروع کردهاند و این افراد فرمول ثروتمند شدن را می دانند.
بر اساس فهرستی که Wealth-X (شرکتی اصالتا سنگاپوری که درمورد ابرثروتمندان پژوهشهایی را گرداوری میکند) منتشر کرده است، بیلگیتس، پایهگذارِ افسانهایِ غول فناوری مایکروسافت، با سرمایهای به ارزش خالص تقریبا ۸۵.۷ میلیارد دلار، ثروتمندترین میلیاردر خودساختهی این باشگاه است.
در اینجا از شما دعوت می کنیم سری هم به مقاله بهترین مولتی میلیاردرهای ایران بزنید
چگونه پولدار شویم؟
بعد از گیتس و در رتبهی دوم وَرن بافِتِ فوقِ سرمایهدار با داراییای به ارزش خالص بیش از ۷۰ میلیارد دلار قرار دارد. و تکمیلکنندهی این سه مقام نخست آمانسیو اورتگا پایهگذار اسپانیایی خاندانِ مُدِ زارا (ZARA) است که ثروتی به ارزش خالص ۶۵ میلیارد دلار دارد.
فهرست میلیاردرهای خودساخته شاهد زندهای است از همان عقیدهی معروف و خیالگونهی “رویای امریکایی”. از ۲۵ ثروتمندترین میلیاردر خودساخته، ۱۴ نفرشان کارآفرین امریکایی هستند که در مجموع، سرمایهی آنها ۵۱۴.۲ میلیارد دلار است. بگذارید روشنتر بگویم، بر اساس Wealth-X این مبلغ از میزان درآمد اقتصاد نروژ بالاتر است.
بخش فناوری هم در این فهرست خودنمایی زیادی میکند با توجه به حضورِ افرادی مثل لاری الیسون از اراکل (Oracle) در رتبهی چهارم و مارک زوکربرگ از فیسبوک (FaceBook) که در رتبهی هشتم قرار دارد. یک چرخی در فهرست ۲۵ نفره زیر بزنید. موتور همتتان را روشن کنید و بگذارید رویاهای جدیدتان راه خودشان را بروند.
در پایان از شما میخواهیم ویدیو زیر را تماشا کنید
یک پاسخ
چیزی که تو زندگی بیل گیتس توجهم رو جلب کرد و خیلی از افراد ثروتمند دیگه داشتن اینه که خیلی هاشون دانشگاه و درس رو ول کردن و رفتن دنبال ایده هاشون
یعنی نباید حتما دکتر و مهندس باشی تا کار بزرگی انجام بدی