8 اثر دردناک پشت‌گوش‌اندازی که زندگی‌تان را نابود می‌کند

8 اثر دردناک پشت‌گوش‌اندازی که زندگی‌تان را نابود می‌کند
۸ اثر دردناک پشت‌گوش‌اندازی که زندگی‌تان را نابود می‌کند

 همه‌ی ما در طول زندگی‌مان درگیر عادت پشت‌گوش‌اندازی هستیم. بعضی‌ها بیشتر و بعضی‌ها کمتر. این طور نیست؟ شاید تعدادی بخت یارشان باشد و زودتر این مشکل را تشخیص دهند یا فکر چاره‌ای باشند.

بدبختانه در مورد افرادی دیگر، پشت‌گوش‌اندازی رویاهایشان را می‌دزدد و زندگی‌شان را نابود می‌کند. اینکه چرا آدم‌ها پشت‌گوش‌اندازی می‌کنند از هر انسانی تا انسان دیگر متفاوت است و دلیل روشنی ندارد. گاهی دلیل آن ترسی پنهان است که نمی‌خواهیم در موردش بدانیم یا می‌تواند آنقدر ساده باشد که نخواهیم برای رفع آن اقدامی انجام دهیم، زیرا انگیزه‌ای برای این کار نداریم.

8 اثر دردناک پشت‌گوش‌اندازی که زندگی‌تان را نابود می‌کند
۸ اثر دردناک پشت‌گوش‌اندازی که زندگی‌تان را نابود می‌کند

حالا هر دلیلی که داشته باشد، اگر شما فردی پشت‌گوش‌انداز هستید، بهتر است مراقب باشید: اثرات پشت‌گوش‌اندازی مخرب‌تر از آن است که فکرش را می‌کنید.

اینجا ۸ اثر مشترک پشت‌گوش‌اندازی را با هم می‌خوانیم. اثراتی که نه تنها مانع فعالیت شماست، بلکه زندگی‌تان را نیز نابود می‌کند.

 ۱- زمان باارزش‌تان را هدر می‌دهید

چه مدت زمانی را برای پشت‌گوش‌اندازی هدر می‌دهید؟ جوابش آسان نیست اما حتماً می‌توانید تصور کنید.

بدترین چیز درباره پشت‌گوش‌اندازی این است که می‌فهمید شما دو سال، پنج سال یا ده سال بزرگ‌تر شدید و زندگی‌تان تغییری نکرده است. این همه زمان کجا رفته است؟

این احساسی وحشتناک است زیرا نمی‌توانید زمان را به عقب برگردانید. تنها مجبورید با احساس بیهوده‌ی پشیمانی زندگی کنید. هیچ‌چیزی به اندازه‌ی ناامید کردن خودتان دردناک نیست اما آگاهی از این شرایط می‌توانست همه چیز را عوض کند… اگر تنها قدم اول را برمی‌داشتید.

پشت‌گوش‌اندازی را کنار بگذارید… شما سزاوار رسیدن به آرزوهایتان هستید.

 

۲- فرصت‌ها را از دست می‌دهید

چه اندازه فرصت‌های زندگی‌تان را هدر دادید؟ فرصت‌هایی که در مقابل شما بود و نتوانستید از آن سود ببرید. احتمالاً در این لحظه خودتان را سرزنش می‌کنید.

همچنین بخوانید:  چطور زندگی خوبی داشته باشیم؟ نسخه‌ای تضمینی برای دستیابی به موفقیت !

 چیزی که نمی‌توانید درک کنید این است که فرصت‌ها، زندگی شما را تغییر می‌داند اما آن را از دست دادید. گاهی فرصت‌ها فقط یکبار در خانه‌ی آدم را می‌زنند و بار دومی در کار نخواهد بود.

فرصت‌ها راه و رسم زندگی است تا شما صاحب چیزهای بیشتری شوید. خودتان را دوست داشته باشید و دو دستی به آن بچسبید.

 

۳- نمی‌توانید به اهداف‌تان برسید

زمانی که به اهداف‌تان فکر می‌کنید یا می‌خواهید تغییری در زندگی‌تان ایجاد کنید، پشت‌گوش‍اندازی با تمام قوا وارد میدان می‌شود. ممکن است میل زیادی برای تغییر داشته باشید اما از برداشتن نخستین گام ناتوان هستید.

این حالت موجب گیجی و سردرگمی می‌شود. به خودتان می‌گویید: «چرا اینقدر دشوار است به طرف چیزی بروم که از ته دل می‌خواهم انجامش دهم؟» شما فقط می‌توانید به آن پاسخ دهید و کمی عمیق‌تر درون حس مقاومت‌تان جستجو کنید.

دلیل ما برای هدف‌گذاری این است که می‌خواهیم زندگی بهتری داشته باشیم. اگر پشت‌گوش‌اندازی مانع از رسیدن به هدف می‌شود، این یعنی که شانس زندگی بهتر را از دست می‌دهید.

عامل پشت‌گوش‌اندازی را در خودتان ریشه‌یابی کنید. این عادت شما را از رسیدن به آرزوهایتان بازمی‌دارد. مگر اینکه کاملا دور اهداف‌تان خط بکشید.

 

۴- شغل‌تان را نابود می‌کنید

شیوه‌ی کار کردن شما روی نتیجه‌ی کارتان تاثیر مستقیم دارد. چه اندازه در انجام آن توانا هستید و آیا به خوبی از پس آن برمی‌آیید؟

احتمالا پشت گوش‌اندازی شما را از رسیدن به پایان کار یا هدف ماهانه بازمی‌دارد. در این صورت چه عواقبی دامن‌گیر شغل شما می‌شود؟

ممکن است از ارتقای شغلی باز بمانید، یا خطر از دست دادن شغل شما را تهدید کند. شاید برای مدتی از آن غافل شوید اما شک نکنید که پشت‌گوش‌اندازی طولانی مدت چشم‌انداز شغلی شما را خراب می‌کند.

همچنین بخوانید:  راه‌حل نهایی برای غلبه بر امروز و فردا کردن

 

۵– خودباوری‌تان را پایین می‌آورید

 پشت‌گوش‌اندازی این چرخه‌ی خطرناکی است که شاید داخل آن گیر کردید. گاهی دوست داریم کارهایمان را عقب بیندازیم زیرا خودمان را باور نداریم. پشت‌گوش‌اندازی نه تنها خودباوری را تقویت نمی‌کند، بلکه از میزان آن می‌کاهد.

ممکن است به خودتان شک کنید که کجای کارتان اشتباه است یا با ناامیدی بپرسید: «چرا نمی‌توانم کاری انجام دهم؟»

عدم خودباوری از بسیاری جهات زندگی را نابود می‌کند. زمانی که خودباوری‌تان کم است، خودتان را عقب نگه می‌دارید. حس می‌کنید کمتر از چیزی هستید که باید باشید و نتیجه‌ی آن خودآزاری‌ست.

پشت‌گوش‌اندازی اعتماد به نفس شما را می‌بلعد؛ به آهستگی اما حتمی.

اگر این عامل برایتان مهم است، تلاش کنید میزان خودباوری‌تان را بالا ببرید. خودتان را در این توهم غرق نکنید که حتما باید کاری را به اتمام برسانید درحالیکه هنوز آمادگی انجام آن کار را ندارید.

 

۶- تصمیم‌گیری‌های ضعیفی انجام می‌دهید

زمانی که پشت‌گوش‌اندازی می‌کنید و در این حالت تصمیم می‌گیرید. تصمیمات شما به خاطر شرایطی که در آن قرار دارید ضعیف خواهد بود.

هنگامی که پشت‌گوش‌اندازی می‌کنید، تصمیماتی می‌گیرید که به احتمال زیاد اگر در این وضعیت نبودید، این تصمیمات وجود نداشت. در این حالت به خودتان فشار می‌آورید که تصمیم بگیرید زیرا زمان رو به اتمام است.

احساسات به میزان زیادی بر تصمیمات ما اثرگذار است و پشت‌گوش‌اندازی حجم زیادی از احساس را در ما ایجاد می‌کند.

تصمیمات ضعیف تاثیر منفی زیادی بر خوشبختی، نتایج کارها و زندگی‌مان می‌گذارد.

 

۷– به اعتبارتان آسیب می‌زنید

زمانی که وعده‌ی انجام کاری را می‌دهید و آن را انجام نمی‌دهید، اعتبار شما خدشه‌دار می‌شود.

همچنین بخوانید:  چگونه با تمرینات مغزی باهوش تر از قبل شویم

علاوه بر لکه‌دار شدن اعتبارتان، شما به خودباوری و اعتماد به ‌نفس‌تان هم آسیب می‌زنید. پشت‌گوش‌انداختن برایتان آسان‌تر می‌شود زیرا دیگر نمی‌توانید خودتان را غافلگیر کنید.

مردم باورشان را به شما از دست می‌دهند و از پیشنهاد دادن صرف‌نظر می‌کنند زیرا می‌دانند که شما پشت‌گوش‌اندازی می‌کنید. ترجیح می‌دهند کار را با شما شروع نکنند تا اینکه با آشفتگی‌های آن روبرو شوند.

اعتبار بد، تاثیرات منفی و مهم زیادی به دنبال دارد.

 

۸- سلامتی‌تان را به خطر می‌اندازید

8 اثر دردناک پشت‌گوش‌اندازی که زندگی‌تان را نابود می‌کندپشت‌گوش‌اندازی با مشکلات سلامت روانی مانند استرس و نگرانی ارتباط دارد و این‌ها در حیطه‌ی بهداشت سلامت فردی می‌گنجد. اگر پشت‌گوش‌اندازی احساس افسردگی در شما به وجود می‌آورد. به مرور زمان در سایر نقاط زندگی شما اثر منفی می‌گذارد.

زمانی که برای مدتی طولانی پشت‌گوش‌اندازی می‌کنید، استرس در شما افزایش پیدا می‌کند، خصوصاً اگر آدم‌های دیگر هم در آن فعالیت درگیر باشند. تحقیقات به ما نشان می‌دهد که استرس و نگرانی تا چه اندازه برای ما مخرب است. استرس در واقع قاتل خاموش است.

حالت دیگری که پشت‌گوش‌اندازی تاثیر منفی روی سلامتی شما می‌گذارد، به تعویق انداختن فهرست چک‌آپ‌‎ها، ملاقات‌های ضروری یا کارهایی ا‌‎ست که باید انجام دهید، مانند ورزش کردن. مشکل به مرور زمان جدی‌تر و نتیجه‌ی آن وخیم‌تر می‌شود.

یادتان باشد پشت‌گوش‌اندازی به مانند اعتیاد ترک آن دشوار است اما می‌تواند شما را نابود کند.

 

تکنیک‌های موثر مدیریت زمان برای آموزش به کارمندان

مقالات خواندنی: 

پولار شدن به روش دکتر کاویانی

زمان نوعی پول است. چگونه یک میلیاردرِ زمان شویم؟ 

استرس در حال از بین بردن شماست؟ اگر این‌طور است،  مقابله با استرس را یاد بگیرید.

راه‌حل نهایی برای غلبه بر امروز و فردا کردن

 

اینستاگرام خودساخته

روزمرگی های دکتر کاویانی

تلگرام خودساخته

مطالب انگیزشی روزانه

اگه لذت بردی برای دوستات از طریق این دکمه ها بفرست.

همیشه پیگیر آموزش باش

دوره های رایگان

دیدگاه

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود