کسب درآمد با طراحی وب سایت حتی اگه تازه کار باشی!
علی: متین شنیدم یک کسب و کار اینترنتی راه انداختی. چیکار میکنی؟
متین: آره علی جان؛ یک وب سایت وردپرسی ساختم و الان لوازم ورزشی میفروشم.
علی: بسیارعالی؛ چقدر درآمد داری؟
متین: خیلی خوبه؛ خداروشکر. مشتریهای خیلی زیادی دارم.
علی: منم می تونم کالای مغازه خودمو بفروشم؟
متین: اره، چرا که نه! فقط باید آموزش ببینی و از راهنماییهای دکتر کاویانی استفاده کنی.
کسب درآمد با طراحی وب سایت
امروز کسب درآمد از طریق ساخت وب سایت، خصوصاً در ایران به یک ترند تبدیل شده است. وجود سایتهای اینترنتی و امکان پرداخت امن توسط درگاههای پرداخت واسط و مستقیم کسب و کار اینترنتی را رونق داده است. عملکرد خوب اداره پست و امکاناتی که فراهم کرده است؛ این کار را آسان و عملی ساخته است. امروز میخواهیم نحوه کسب درآمد با طراحی وب سایت رو گام به گام توضیح بدیم.
خرید و فروش در وب سایت یک فرصت طلایی و یک تهدید کشنده برای کسب و کارها
هم صنفیهای متین که سالهاست در مغازههای خود به خرید و فروش مشغول بودند از وضعیت بازار گلایه میکنند. شاید یکی از دلایلی که باعث شده مشتری آنها کمتر شود؛ همین فروشگاههای اینترنتی باشد. شما فرض کنید یک هایپرمارکت مجلل را در کویر لوت احداث کردهاید. آیا این هایپر مارکت شما به اندازه یک مغازه سر چهارراه انقلاب میتواند بفروشد؟
خیر
پس موفقیت در کسب و کار را تعداد مشتری و حجم فروش مشخص میکند. از این رو طراحی سایت هم برای آن منظور است. ما با طراحی وب سایت قصد داریم میزان فروش خودمان را افزایش دهیم.
اگر همکاران متین تلاش کنند یک مغازه دیگری را در بهترین چهارراه جهان (اینترنت) راه اندازی کنند قطعاً میزان فروش بیشتری را تجربه میکنند و این یک فرصت طلایی خواهد بود. اما منتظر مشتری بودن، کسب و کار همکاران متین، مثل کسب و کار سنتی علی آقا را هر روز راکدتر می کند و نهایتاً با ورشکستی روبه رو میشوند. این هم یک تهدید تمام عیار است.
ورود به حوزه کسب درآمد با طراحی وب سایت
برای فروش اجناس و کالا در اینترنت، ابتداییترین راه طراحی یک وب سایت است. اما سؤال اینجاست که چه وبسایتی را طراحی کنیم؟ از چه کسی کمک بگیریم؟ و چقدر هزینه کنیم؟
در ابتدای مقاله، متین از وب سایت وردپرسی صحبت کرد. وب سایتهای وردپرسی یکی از سیام اس های رایگانی است که همه در دنیا از آن استفاده میکنند. بروزرسانی های مداوم، وجود امکانات بسیار پیشرفته، داری فروشگاه مستقل با نام ووکامرس و امکان نصب پلاگین ها و قالبهای بسیار متنوع آن را محبوب کرده است.
برای ساخت وب سایت وردپرسی از چه کسی کمک بگیریم؟
برای ساخت چنین وب سایتی نیاز نیست حتماً از یک متخصص طراح سایت کمک بگیرید. فقط کافیست خودتان را باور داشته باشید و با کمکی تحقیق و جستجو در گوگل با مقدمات آن آشنا شوید. گفتنی است که افراد ناآشنا به دانش کد نویسی هم میتوانند برای خودشان وب سایت طراحی کنند.
برای ساخت وب سایت چقدر هزینه کنم؟
بخشی از هزینهها در ساخت وب سایت ضروری است. به عبارتی دیگر شما برای کسب درآمد با طراحی وب سایت باید یک هاست خریداری کنید. هاست در مثال خیلی ساده، همان کامپیوتر همیشه روشنی است که در ایران (هاست داخلی) یا کشورهای دیگر (هاست خارجی) دیتای وب سایت شما را ذخیره میکند و میزبان افرادی است که از وب سایت شما بازدید میکنند.
اقدمات قبل از گام اول: بستگی به نیاز کسب و کار الکترونیکی که دارید یک هاست مناسب خریداری میکنید و روی هاست خود سیام اس وردپرس را نصب کنید. سپس یک قالب مرتبط با کسب و کار خود از تم فارست یا یک طراح دیگر خریداری کنید. البته قالبهای رایگانی هم هست که میتواند نیازهای شما را برآورده کند.
چنانچه خودتان برای وب سایت اقدام کنید و از یک طراح سایت کمک نگیرید، فقط هزینه هاست را میپردازید؛ تعرفهها و قیمتهای جدید هاست را میتوانید از شرکتهای ارائه دهنده هاست و میزبانی استعلام بگیرید. اگر قالبی هم خریداری کنید اختیاری است.
گام اول: انتخاب نام و دامنه وب سایت
هر سایتی یک آدرس اینترنتی دارد که آن را Domain یا دامنه می گویند. شما برای شروع کسب و کار اینترنتی خود باید یک دامنه خریداری کنید.
پسوند دامنه هم میتواند ایرانی (.ir) هم میتواند سایر پسوند ها باشد که هر کدام هزینه جداگانهای دارد. چنانچه در ایران فعالیت کنید پیشنهاد میکنیم از دامنه با پسوند دات آی آر استفاده کنید. که هم ارزان است و هم از لحاظ امنیتی و قضایی قابل پیگیری است.
گام دوم: فروش محصولات در سایت
برای فروش محصولات و کالاها در وب سایت وردپرسی یک پلاگین به نام ووکامرس نصب میکنید. این پلاگین کاملاً رایگان است و امکان هرگونه خرید و فروشی را میسر کرده است. البته روشها و راههای دیگری نیز برای فروش وجود دارد که آن را میتوان با کمک یک برنامه نویس تحت وب انجام داد.
گام سوم: درگاه پرداخت و لذت فروش محصولات در اینترنت
برای فروش محصولات و دریافت مبلغ تراکنش باید یک حساب داشته باشید. در اینترنت و خریدهای اینترنتی ۲ نوع درگاه پرداخت وجود دارد. در نوع اول مشتری هر مبلغی را واریز کند مستقیم و در آن لحظه به حساب شما واریز میشود. این نوع درگاه را درگاه مستقیم می گویند. برای دریافت چنین درگاهی باید از بانک درخواست کنید و لازم است خود را به بانک معرفی کنید.
نوع دوم درگاه پرداخت را درگاه پرداخت واسط می گویند. در این نوع از روش پرداخت، مبلغ تراکنش در کیف پول مجازی شما و حساب سرویس دهنده جمع آوری میشود. شما هر موقع خواستید میتوانید از سرویس دهنده درخواست واریز کنید.
وقتی اولین سفارش را میگیرید و مشتریها به حساب شما پول واریز میکنند. تازه وارد دنیای جدیدی در کسب و کار و تجارت میشوید. ممکن است تمام استراتژیهای خود را تغییر دهید و یا همان راه را ادامه دهید.
هشدار برای افرادی که قصد دارند کسب درآمد با طراحی وب سایت را شروع کنند
در بازار طراحی اپلیکیشن و سایت، شرکتها و مجموعههایی هستند که سیام اس خودشان را به مشتریها ارائه میکنند. این نوع سیام اس ها در مقابل سیام اس قدرتمندی مثل وردپرس شکست خورده هستند. اگر میخواهید کسب و کار موفقی داشته باشید حتماً این نکتهها را در نظر بگیرید.
بازاریابی و فروش
بازاریابی و فروش محصولات در وب سایت یکی دیگر از موضوعات جذاب کسب و کار الکترونیک است. چالشی که برای مغازههای فیزیکی سطح شهر مطرح کردیم در برابر چالش بازاریابی و فروش در وب سایت خیلی ناچیز است. ما در هفته آینده درباره روشهای بازاریابی و فروش در وب سایت مقالهی جامعه آماده میکنیم. شما برای خواندن آن مطلب در خبرنامه ما عضو شوید.
مقالات خواندنی:
پولار شدن به روش دکتر کاویانی
۱۳ مورد از سودآورترین کسب و کارهای کوچک
۷ راهکار عالی برای کسب درآمد آنلاین
بهترین روش کسب درآمد غیر فعال
افزایش درآمد به روش ایرانیها
پنج روش خلاقانه برای کسب درآمد در اینستاگرام
۱۰ توصیه برای رسیدن به هدف هر آنچه که در زندگی میخواهید
چند وب سایت برای کسب درآمد آنلاین
کسب درآمد با یوتیوب روشی جذاب و موثر در سال ۲۰۱۹
چگونه پولدار شویم؟
برترینهای رادیو موفقیت:
چطور در طی دو سال به یک میلیارد درآمد برسیم؟
مثلث درآمدزایی از مهارتها
سوالات رایج
طراحی سایت چقدر هزینه دارد؟
هزینه طراحی سایت بسته به اینکه خود شما قصد طراحی سایت را داشته باشید یا آن را برون سپاری کنید، متفاوت است. همچنین نوع کارکرد سایت نیز در هزینه تمام شده موثر است. برای مثال هزینه طراحی سایت فروشگاهی اندکی بالاتر از سایت شرکتی و … است.
مراحل طراحی سایت وردپرسی چگونه است؟
تهیه یک هاست مناسب ، انتخاب نام و دامنه وب سایت ، نصب وردپرس ، خرید قالب و نصب آن بر روی سایت
چگونه با طراحی سایت کسب درآمد کنیم؟
یک سایت فروشگاهی با وردپرس طراحی کنید، سپس نسبت به فروش محصول بر روی آن اقدام کنید.
2 پاسخ
سلام برای شروع طراحی سایت و تمرین هاست چقدره بگیریم ؟
درود بر شما
برای تمرین یا استارت کار میتونید از هاست های رایگان یا هاست اشتراکی با حجم ها ۱-۲ گیگ استفاده کنید