10 نکته برای پیروزی در استارتاپ از طریق شکست

10 نکته برای پیروزی در استارتاپ از طریق شکست

اگر می خواهید یک کسب و کار نوپا را آغاز کنید باید این را بپذیرید که شکست جزوی از پیروزی است و اگر برای این نوع زندگی آماده نیستید و شکست را قبول نمی کنید پس هیچوقت نمی توانید یک کارآفرین موفق شوید در ادامه یک سری از رموز شکست را که در راه رسیدن به هدف به شما کمک خواهد کرد را ذکر خواهیم کرد.

1- از یک سوراخ دوبار گزیده نشوید

همانطور که گفته شد اشتباهات می توانند پلی برای پیروزی ها باشند ولی اگر متوجه شدید یک اشتباه را دوبار مرتکب شده اید قطعا اشتباهات دیگر شما نیز برای شما درس عبرتی نبوده اند. پس استباهات در جایی بدرد شما خواهند خورد.

 

2- شکست ها را پیش بینی کنید

موارد کلیدی که عوامل موثری در کسب کار شما هستند اگر با شکست مواجه شوند شما را به سختی زمین خواهند زد. پس قبل از اینکه با شکست مواجه شوید باید آن ها را در موقعیت های مختلف آزمایش کنید تا از آن ها مطمین شوید.

 3- از شکست نترسید

نمی توانید دست روی دست بگذارید و هیچ کار بدون ریسکی را انجام دهید، هوشمندانه تصمیم بگیرید و شکست را همیشه به بدترین شکل در نظر بگیرید و کار خود را پیش ببرید اگر موفق شوید که بهترین شکل ریسک را انجام داده اید و اگر شکست بخورید انتظار آن را داشته اید و اینک شکست شما هوشمندانه بوده است و تبدیل به تجربه ای از پیش، پیش بینی شده می شود. به یاد داشته باشید نمی توانید بدون ریسک کار کنید و منتظر معجزه شوید.

همچنین بخوانید:  جوون هستی و جویای ثروت ؟!

 

4- شکست هایتان بدرد بخور باشد

این کافی نیست که فقط شکست بخورید و از آن درس بگیرید. بعضی شکست ها ارزش تجربه ای کوچک را ندارند، باید بهترین یادگیری را از عمل خود داشته باشید، به همان اندازه که پیروزی خود را مورد بررسی قرار می دهید باید برای شکست هایتان نیز وقت بگذارید زیرا شکست اول عامل پیروزی است.

10 نکته برای پیروزی در استارتاپ از طریق شکست

 

5- نظر های دیگر را در کارهای خود مورد بررسی قرار دهید

برای اینکه شکستی موفق داشته باشید باید به خوبی بر روی آن مطالعه کنید. بهترین حالت نتیجه گرفتن از آن توجه به بازخورد های مخاطبین می باشد.

 

6- فقط مشکل را شناسایی نکنید، به فکر اصلاح آن باشید

اینکه شکست بخورید و بار دیگر آن اشتباه را تکرار نکنید کار مثبتی به نظر می رسد اما کار بهتر این است که فقط از آن درس نگیرید و به این بیاندیشید که چطور این اشتباه را اصلاح کنید تا بتواند نتیجه مثبت بگیرید.

 

7- نتایج آزمایشات خود را یادداشت و مطالعه کنید

اگر شکست های خود را ثبت نکنید نمی توانید به نتیجه ای مشخص برسید زیرا شکست های متعدد می تواند به شما دیدی واضح از نقاط قوت و ضعف کسب و کار شما بدهند پی اگر آن ها را در هر مرحله مورد بررسی قرار دهید دیگر شکست های شما در یک برهه فقط باعث پیروزی شما خواهند بود تا لول کسب و کار شما به درجه ی بهتری برسد.

 

8- همه را مقصر در شکست خود ندانید

در دید اول همیشه بهانه های زیادی برای یک شکست وجود دارد. اینگونه بهانه ها شما را به نتیجه ای نخواهند رساند پس بهتر است دست از به گردن انداختن دیگران بردارید و به دنبال دلیل منطقی باشید و آن را شناسایی کنید.

همچنین بخوانید:  معرفی ۱۱ اپلیکیشن مدیریت هزینه ها

 

9- برای تصمیم گیری نظرات را بشنوید ولی راه خود را بروید

شما به تنهایی نمی توانید راه جدید را از راه های قدیمی تشخیص دهید، هر قدر هم که شکست بخورید باید راه جدیدی پیدا کنید تا از شکست ها به بهترین شکل استفاده کنید و لازمه ی این کار مطالعه افکار عمومی از اتفاقات شکست شماست.

 

10- در شکست ها انعطاف پذیر باشید

اگر شکست ها را به دید فقط یک شکست نگاه کنید از آن ها خسته می شوید. هر قدر هم که پشت کار داشته باشید به فکر کنار گذاشتن این کار می شوید اما اگه به دید قدمی برای پیروزی نگاه کنید اگر صدها بار هم شکست بخورید دلسرد نخواهید شد.

 

دوره های دکتر کاویانی

به چالش ۵ روزه یادگیری مسیر ثروت بپیوندید.

دکتر کاویانی یک دوره آموزشی ۴جلسه ای به نام «مدار ثروت» دارن، در این دوره دکتر کاویانی مسیر ثروتمند شدنی که خودشون طی کردن رو بهتون آموزش میدن.

اینستاگرام خودساخته

روزمرگی های دکتر کاویانی

تلگرام خودساخته

مطالب انگیزشی روزانه

اگه لذت بردی برای دوستات از طریق این دکمه ها بفرست.

همیشه پیگیر آموزش باش

دوره های رایگان

دیدگاه

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود