شروع یک کسب‌وکار بعد از فراغت از تحصیل و 12 توصیه به فارغ‌التحصیلان کارآفرین

شروع یک کسب‌وکار بعد از فراغت از تحصیل و 12 توصیه به فارغ‌التحصیلان کارآفرین

شروع یک کسب‌وکار بعد از فراغت از تحصیل

چند توصیه به فارغ‌التحصیلان کارآفرین

 هزاران فارغ‌التحصیل با قلبی سرشار از امید از سالن‌های مؤسسات آموزش عالی به دنیای بزرگ‌تر بیرون خواهند آمد. در میان این فارغ‌التحصیلان، نوآوران، بنیان‌گذاران، کارآفرینان و صاحبان تجارت‌های کوچک حضور خواهند داشت. این فارغ‌التحصیلان که برخی از آن‌ها مسلح به ایده‌های نو و طرح‌های خوب برای کسب‌وکار هستند، مصمم به ادامه مسیر شغلی خود می‌باشند.

شروع یک کسب‌وکار بعد از فراغت از تحصیل و 12 توصیه به فارغ‌التحصیلان کارآفرین
شروع یک کسب‌وکار بعد از فراغت از تحصیل و 12 توصیه به فارغ‌التحصیلان کارآفرین
اما قبل از این‌که یک شغل ثابت، انتخاب و برای انجام مصاحبه شغلی آماده شوند، باید ارزیابی شوند و متوجه شوند که آیا آمادگی شروع کسب‌وکار را دارند یا خیر. روزنامه‌ی اخبار تجارت روز، با تعدادی  از متخصصین کسب‌وکار و کارآفرینان موفقی که اولین کسب‌وکار خودشان را شروع کردند مصاحبه‌ای انجام داد و آن‌ها توصیه‌هایی برای کارآفرینان فارغ‌التحصیل داشتند.

در اینجا تعدادی از این درس‌ها را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

همچنین بخوانید:  مصاحبه با Rand Fishkin بنیان‌گذار وبسایت Moz و متخصص سئو

1- به دنبال علاقه و اشتیاق خودتان بروید.

به‌عنوان یک کارآفرین، اهمیت انجام کاری که باعث شادی و موفقیت شما می‌شود را نمی‌توان نادیده گرفت. در واقع اشتیاق در ایجاد کسب‌وکار کلید پیشرفت آن است.

جان تبیس، بنیان‌گذار و مدیرعامل  شرکت Bouqs می‌گوید: شما باید کاری که به آن عشق می‌ورزید، به‌عنوان شغل انتخاب کنید. کاری که قابلیت انجام آن را داشته باشید و به آن ارزش دهید.

2- تحقیق کنید.

در صورت رسیدن یک ایده‌عالی به ذهنتان، بهترین راه برای تبدیل آن، به یک کسب‌وکار موفق، تحقیق کردن درباره آن است. به‌عنوان یک کارآفرین فارغ‌التحصیل شده، برای مطالعه جزئیات کار باید وقت و زمان بگذارید.

ویل مندرس مدیرعامل Zoonino توصیه می‌کند که بازار و نیازهای خاص آن را بشناسید، کارآفرینان فارغ‌التحصیل‌شده‌ای  را می‌شناسم که بدون تحقیق کردن به شکست رسیدند.

3- در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید.

بدون توجه به اینکه چه زمانی تصمیم به راه‌اندازی کسب‌وکار می‌گیرید همیشه وقت گذاشتن برای یادگیری از افراد با تجربه بسیار ارزشمند است. بهترین روش‌ها را انتخاب کنید و از مدیران صنعت خود یاد بگیرید. با کسب تجربه در شرکت‌ها و محیط‌های کاری می‌توانید  ایده‌های خود را درباره آنچه دقیقاً می‌خواهید به انجام برسانید اصلاح کنید.

4- مشاوران باتجربه‌ای در کنار خود داشته باشید.

کارآفرینان فارغ‌التحصیل شده با استفاده از تجربه و راهنمایی و پشتیبانی مشاوران می‌توانند کسب‌وکار خود را هدایت کنند. فارغ‌التحصیلان باید مشاوران با ثبات پیدا کنند و با آن‌ها ارتباط خوب و دوجانبه برقرار کنند.

5- داشتن شبکه اینترنتی دائمی

یک شبکه حرفه‌ای قوی، تفاوت بین موفقیت و شکست در کسب‌وکار را نشان می‌دهد. سارا لافاو، که رئیس هیئت‌مدیره lori’s Hand یک موسسه غیرانتفاعی است می‌گوید: از طریق شبکه، می‌توان با افرادی زیادی ارتباط برقرار کرد.  او معتقد است که کارآفرینان فارغ‌التحصیل شده نباید از دوستان و همکلاسی‌ها و خانواده و همسایگان غافل شوند و از راهنمایی‌ها و پشتیبانی مداوم آن‌ها می‌توانند استفاده کنند.

همچنین بخوانید:  چگونه فرصت های کسب و کار پیرامون خودمون رو کشف کنیم؟

6- از دانش فنی خود استفاده کنید.

فارغ‌التحصیلان جدید که بومیان دیجیتالی محسوب می‌شوند مخصوصاً از قدرت فنّاوری به‌منظور ایجاد، ترویج و رشد کسب و کار خود استفاده می‌کنند. خرید دامنه برای برند کالا و ساخت یک وب‌سایت اولین گام اساسی است؛ اما برای بهره‌گیری از ابزارهای فناوری، موارد بسیار دیگری نیز وجود دارد که می‌توان آن‌ها را به کار گرفت. به گفته کرنر صاحب شرکت پوشاک Tribe Apparel برای افزایش علاقه در کارآفرینان  فارغ‌التحصیل شده، ایجاد اینستاگرام، نوشتن در وبلاگ‌ها و مجلات آنلاین و راه‌اندازی محصولات بر روی سایت آمازون، بسیار کارایی دارد.

7- تقویت مهارت ارتباط برقرار کردن

ارتباط یکی از اساسی‌ترین مهارت‌ها در کسب‌وکار می‌باشد. به تشخیص اندرو مک لین، بنیان‌گذار Rush Bowls برقراری ارتباط شخصی می‌تواند برای بسیاری از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی چالش‌برانگیز باشد؛ زیرا آن‌ها در دنیایی پرورش یافتند که از طریق رسانه‌های اجتماعی، ارسال متن، پیام‌رسان‌ها به‌راحتی می‌توانند ارتباط برقرار کنند؛ البته ارتباط آنلاین گاهی موجب سوءتعبیر و سوءتفاهم می‌شود. برای انجام معامله یا کار، ملاقات کردن با افراد، بهترین و سریع‌ترین راه است. بعضی از کارآفرینان، درون‌گرا هستند که با تمرین و ممارست می‌توانند روحیه برون‌گرا  پیدا کنند و مهارت لازم در ارتباط برقرار کردن به دست بیاورند.

8- شناخت و داشتن دانش درک امور مالی

کارآفرینان فارغ‌التحصیل شده باید در تمام جنبه‌های کسب‌وکار، مهارت لازم را به دست بیاورند که شامل درک و توانایی مدیریت مالی شرکت، مثل تحلیل مالی، مالیات و بودجه‌بندی ومی‌شود.

الکس کرولمیر، مدیر مدرسه Ron Rubin می‌گوید که کارآفرینان فارغ‌التحصیل شده  در مرحله اولیه باید به دنبال دوره‌های آنلاین مالی باشند و انواع روش‌های راه‌اندازی کسب‌وکار را مطالعه کنند و با اعداد و ارقام آشنا باشند.

9- سنگ زیرین آسیاب باشید.

کارآفرینان فارغ‌التحصیل شده برای شروع کسب‌وکار خودشان باید برنامه‌ریزی کنند و زمان‌های زیادتری را به کار کردن مشغول شوند. تقویت روحیه مقاومت و انعطاف‌پذیر بودن برای عبور از روزهای سخت ضروری است. استیون بنسون، بنیان‌گذار و مدیرعامل Badger Maps می‌گوید: اگر می‌خواهید یک کارآفرین باشید باید استقامت داشته باشید و وقتی‌که با اولین تلاش و سعی به نتیجه نمی‌رسید هیچ‌گاه کار را رها نکنید. یک‌میلیون چالش بر سر راه وجود دارد؛ ولی شما باید با آن‌ها روبرو شوید.

ترک کار برای یک کارآفرین نباید معنی داشته باشد؛ زیرا یک کارآفرین مسئول، باید در کسب‌وکارش موفق گردد. به گفته کیگلی مدیرعامل Lunchkins در مواجهه با چالش‌ها باید استقامت کافی را داشته باشید تا کسب‌وکار شما شکوفا شود.

10- قبول کنید که شکست، بخشی از فرآیند کار است.

طبق آمار اداره کل آمار آمریکا، حدود 50% تجارت‌های کوچک در سال پنجم، شکست می‌خورند. این واقعیت نگران‌کننده می‌تواند عاملی برای انصراف دادن کارآفرینان فارغ‌التحصیل شده باشد  که برای اولین بار کار را شروع می‌کنند. بااین‌حال آن‌ها نباید از شکست بترسند؛ بلکه آن‌ها را درس‌های ارزشمندی در مورد کسب‌وکار و مسیر شغلی خودشان بدانند و از آن تجربه کسب کنند. باید ریسک‌پذیر باشند؛ زیرا گاهی این ریسک‌ها به شکست منتهی می‌شود.

همچنین بخوانید:  عکس محصول میذارم نمیخرن !

11- خود را با دیگران مقایسه نکنید.

این مهم‌ترین درس درباره ندیده گرفتن خود و تمرکز روی اهدافتان باید باشد. اریک زوکرمن، رئیس گروه Pac Team به یاد می‌آورد که به‌محض اتمام تحصیلات، شروع به سرمایه‌گذاری کرده بود. یکی از چالش‌برانگیزترین مسئله این بود که دوستانش به‌طور حرفه‌ای کار می‌کردند و پول به دست می‌آوردند. درصورتی‌که او در تلاش بود تا با وجود نداشتن پول بتواند کاری را شروع کند. زمان و انرژی زیاد برای کارش صرف می‌کرد. حسادت نکردن، کار آسانی نیست. برای زوکرمن و بسیاری دیگر از نوآوران، ماندگار شدن در این است که خودشان را با دیگران مقایسه نکنند؛ بلکه به دیده احترام به چشم‌انداز بلند مدتشان نگاه کنند. زوکرمن معتقد است که همین طرز تفکر در طول ماه‌های اولیه و سال‌ها، باعث استقامت او شد.

12- نترسید؛ تحقیق کنید و آماده پرش شوید.

جس اکستروم یکی از کارآفرینان موفق می‌گوید: ممکن است بعد از فراغت از تحصیل، آسان‌ترین راه، پیدا کردن کار باشد و پس‌ از آن کمی تجربه به دست می‌آورید. پول پس‌انداز می‌کنید و سپس شروع به راه‌اندازی کسب‌وکار می‌کنید؛ اما در این مسیر، ثابت راه رفتن سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید و ممکن است کارآفرینان تازه‌کار، از راه‌اندازی کسب‌وکار منصرف شوند. کلاس‌های کارآفرینی برای کارآفرینان فارغ‌التحصیل شده می‌تواند کمک بزرگی به آنان باشد. در نهایت باید همه‌چیز را همان‌طور که هست بشناسید و کار را شروع کنید.

مقالات خواندنی:

پولار شدن به روش دکتر کاویانی

5 ایده خلاقانه پولساز خوب به جای تاکسیرانی بعد از ظهر

چه چیزهایی را برای ثروتمند شدن باید فدا کنیم؟

چطور کارآفرین شویم و ایده‌ی کسب و کار خود را اجرایی کنیم؟

خلاقیت در کارآفرینی ضروری است؟ اصلاً کارآفرین خلاق چه کار می‌کند؟

دوره های دکتر کاویانی

به چالش ۵ روزه یادگیری مسیر ثروت بپیوندید.

دکتر کاویانی یک دوره آموزشی ۴جلسه ای به نام «مدار ثروت» دارن، در این دوره دکتر کاویانی مسیر ثروتمند شدنی که خودشون طی کردن رو بهتون آموزش میدن.

اینستاگرام خودساخته

روزمرگی های دکتر کاویانی

تلگرام خودساخته

مطالب انگیزشی روزانه

اگه لذت بردی برای دوستات از طریق این دکمه ها بفرست.

همیشه پیگیر آموزش باش

دوره های رایگان

دیدگاه

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود