
۱۵ مورد از شایعترین مشاغل انعطافپذیر و میزان پرداختی برای آنها
امروزه بسیاری از افرادی که تحت فشار مالی هستند، میگویند که برای کمک به پوشش هزینههای زندگی، نیاز به درآمد اضافی دارند و در پی شغل جانبی و شغل دوم هستند. با استفاده از دادههایی که از پلتفرمها (و پایگاههای) کاریابی به دست آوردهایم، لیستی از ۱۵ مورد از رایجترین و شایعترین شغلهای دوم را که امروزه میتوانید انجام دهید، تهیه کردیم.
همه این مشاغل به صورت آزاد یا نیمه وقت هستند و بسیاری از آنها را میتوان در منزل انجام داد.

درآمدی که از این مشاغل جانبی به دست میآید متفاوت است، اما به طور متوسط میتوان یک میلیون تومان در برج از آنها درآمد کسب کرد.
۱۵) نماینده خدمات مشتری
توضیحات: نمایندگان خدمات مشتری مسئول کمک به مشتریانی هستند که از محصول یا خدمات یک شرکت استفاده میکنند. آنها با شرکت مورد نظر قرارداد میبندند و محصول تولیدی آنها یا خدمت ارائه شده توسط آن شرکت را به مشتریان عرضه می کنند.
درآمد این شغل جانبی به طور متوسط ۱ تا ۲ میلیون تومان در ماه است.
۱۴) نماینده فروش
توضیحات: نمایندگان فروش مسئول کمک به کسب و کار جدید، ارتقا بخشیدن به مشتریان موجود و حفظ مشتریان بالقوه ازدسترفته هستند. نمایندگان فروش در واقع کارهای بازاریابی را انجام میدهند. برخی از بازاریابها بهصورت پورسانتی با کارفرمای خود کار میکنند و برخی دیگر مبلغ حقوق ثابت دارند.
مقدار دریافتی نمایندگان فروش بسیار متفاوت است و میتواند از ۵۰۰ هزار تومان تا چند میلیون تومان تغییر کند.
۱۳) تایپ و پیادهسازی
توضیحات: تایپیستها و پیادهسازها از مهارت تایپ سریع و بادقت خود در جهت ایجاد کپی از یک نوشته و یا پیادهسازی متن از روی فایل صوتی هستند. این شغل نیاز به تمرین و دقت بالایی دارد و شخص باید تایپ ده انگشتی را فرا گرفته باشد. از مزیتهای تایپ و پیادهسازی این است که میتوان این کار را در منزل انجام داد.
درآمد تقریبی این شغل جانبی بین یک تا دو میلیون تومان در ماه است.
۱۲) عکاس
توضیحات: عکاسان بهترین عکس را به دست مشتری میرسانند. از عکسها میتوان در سایتها و تبلیغات بهره گرفت.
درآمد تقریبی این شغل ۲ تا ۳ میلیون تومان در ماه است.
۱۱) مدیر رسانه اجتماعی
توضیحات: مدیران رسانههای اجتماعی مسئول کمک به شرکتها در بازاریابی محتوای خود در پلتفرمهایی مانند: فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین هستند. شرکتهای تولیدی و خدماتی برای تبلیغات خود نیاز به حضور در شبکههای اجتماعی دارند. یک مدیر رسانه اجتماعی باید به مباحث فضای مجازی و پلتفرمهای مربوطه مسلط باشد و علاوه بر داشتن خلاقیت بالا بتواند ساعتهای مشخصی از روز در شبکههای اجتماعی حضور پیدا کند.
حقوق مدیران رسانههای اجتماعی به میزان موفقیت آنها در اهداف شرکتهای کارفرما بستگی دارد. این دریافتی از یک میلیون تومان به بالاست.
۱۰) دستیار مجازی
توضیحات: دستیاران مجازی متخصصان از راه دوری هستند که به عنوان دستیاران اداری و شخصی برای مشتریان و کارفرمایان خود عمل میکنند. مسئولیتها و کارهایی که دستیاران مجازی انجام میدهند بستگی به نیازهای کارفرما دارد. انجام کارهای اداری، مدیریت کارهای دفتری، انجام امور شخصی، ملاقاتها و خریدها و… مسئولیتهایی هستند که یک دستیار مجازی میتواند انجام دهد.
دستمزد دستیار مجازی دائم در ماه بین دو تا پنج میلیون است.
۹) طراح گرافیک
توضیحات: طراحان گرافیک با استفاده از نام تجاری (برندینگ) و طراحی وبسایت به شرکتها و سازمانها کمک میکنند. از آنجا که امروزه شرکتها متوجه اهمیت فضای مجازی شدهاند به طراحی وب سایت شرکت خود روی آوردهاند؛ به همین دلیل، کار در این بخش رونق بسیاری دارد. اگر شخص بتواند استعداد و خلاقیت و دانش خود را در جهت طراحی لوگو، پوستر، وبسایت و… به کار ببندد میتواند درآمد خوبی کسب کند. درآمد طراحان آزادکار چیزی بین ۳ تا ۵ میلیون تومان در ماه است.
۸) کدگذار پزشکی
توضیحات: کدگذاران پزشکی مسئول کدگذاری دقیق از ویزیت بیمار، شیوهها و روشها و اطلاعات مربوط به کمک به صورت حسابهای پزشکی هستند.
۷) غلطگیر یا بازخوان
توضیحات: غلطگیر یا بازخوان مسئول کمک به تولیدکنندگان محتوا در یافتن اشتباه هستند تا محتوای با کیفیتتری ارائه کنند.
این شغل جانبی زیر یک میلیون تومان در ماه درآمد دارد.
۶) مدرس
توضیحات: مدرسان، مسئول کمک به مشتریان خود هستند تا دانش خود را در موضوعات مختلف مانند: ریاضی، علوم و زبان بهبود ببخشند. همچنین مدرسان به مشتریان کمک میکنند تا برای آزمونهای استاندارد مانند: ACT ,SAT, LSAT آماده شوند.
درآمد مدرسین در حوزههای مختلف مثل زبان، برنامه نویسی، کامپیوتر، مدیریت، موفقیت و… حدود ۳ تا ۵ میلیون تومان در ماه است.
۵) ویراستار
توضیحات: ویراستاران مسئول کمک به شرکتها هستند تا اطمینان حاصل کنند که محتوای آنها به خوبی نوشته شده است. همچنین با انتشارات مختلف کار میکنند. ویراستاری نیاز به دانش و حوصله فراوان دارد و فرد باید دورههای مخصوص ویراستاری را گذرانده باشد. ویراستاران میتوانند با نشرها، سایتها، مجلات و نشریات کار کنند. دریافتی ویراستاران براساس تعداد صفحات محاسبه میشود که میتواند ماهانه بین ۱ تا ۳ میلیون تومان باشد.
۴) معلم زبان
توضیحات: معلمان زبان به افرادی که میخواهند به زبان انگلیسی صحبت کنند، زبان انگلیسی را آموزش میدهند. این شغل رواج زیادی دارد و متقاضی بسیار بالایی هم دارد. به طوری که همیشه میتوان آگهیهایی مبنی بر جذب مدرس زبان در نشریات و شبکههای اجتماعی پیدا کرد. مدرس زبان بین ۳ تا ۷ میلیون درآمد ماهانه دارد.
۳) مترجم
توضیحات: مترجمین، مسئول ترجمه زبانهای مختلف و ارائه به مشتریان خود هستند. درآمد ترجمه بسته به زبانهایی که مسلط هستید بین ۱ تا ۷ میلیون تومان متفاوت است.
۲) نویسنده
توضیحات: نویسندگان مسئول ایجاد محتوا برای یک شرکت هستند. در این کار باید آموزشهای لازم را گذراند و خلاقیت و توانایی ادبی نیاز دارد. تولید محتوا در حدود ۱ تا ۲ میلیون تومان درآمد ماهانه دارد.
مشاور مدیریت
توضیحات: مشاوران مدیریت مسئول کمک به یک شرکت یا کمپانی برای حل مشکلات و بهبود عملکردهای کسبوکار هستند. این شغل جانبی نیاز به مهارتهای مدیریتی دارد. درآمد مشاوران مدیریتی در حدود ۲ تا ۵ میلیون تومان است.
مقالات خواندنی:
پولار شدن به روش دکتر کاویانی
۱۳ مورد از سودآورترین کسب و کارهای کوچک
۷ راهکار عالی برای کسب درآمد آنلاین
بهترین روش کسب درآمد غیر فعال
افزایش درآمد به روش ایرانیها
پنج روش خلاقانه برای کسب درآمد در اینستاگرام
۱۰ توصیه برای رسیدن به هدف
خود اشتغالی و بهترین فرصتهای شغلی مربوط به کسب و کارهای کوچک در سال ۲۰۱۹