15 موردی که افراد کم‌درآمد در آن ولخرجی می‌کنند

15 موردی که افراد کم‌درآمد در آن ولخرجی می‌کنند

۱۵ موردی که افراد کم‌درآمد در آن ولخرجی می‌کنند

آیا ثروتمندان به شکل متفاوتی پول خرج می‌کنند؟ و بیشتر کم‌درآمدها پول‌هایشان را صرف کارهای غیرضروری می‌کنند؟

این مسئله باعث آزار بسیاری از مردم می‌شود اما راهکار عملی برای آن نداریم و عادت‌ کرده‌ایم گاهی خود را عصبانی نشان دهیم.

۱۵ موردی که افراد کم‌درآمد در آن ولخرجی می‌کنند

هدف این مقاله روشن کردن اشتباهات احتمالی شماست که در زندگی روزانه مرتکب می‌شوید و مانع پیشرفت‌تان است. خصوصاً در زمینه مسائل مالی.

ما هم مثل بسیاری از مردم گاهی حس می‌کنیم که نمی‌دانیم پول‌هایمان کجا خرج می‌شود. همزمان که موارد این لیست را دنبال می‌کنید از خودتان بپرسید: آیا من هم مرتکب چنین اشتباهاتی می‌شوم؟ این‌ها مواردی‌ست که افراد کم‌درآمد در خرج کردن مرتکب می‌شوند و باعث می‌شود نتوانند در زندگی‌شان رو به جلو حرکت کنند.

۱- کارت اعتباری

کارت اعتباری آخرین چیزی‌ست که مردم کم‌درآمد باید در دستشان بگیرند! درست مانند این است که خودتان را در یک حفره‌ی عمیق قرار دهید و راه فرار نداشته باشید.

کارت‌های اعتباری برای انجام معاملات موقت مالی و صرفه‌جویی در زندگی و زمان است. وقتی که مقروض می‌شوید دیگر برای خودتان کار نمی‌کنید بلکه در خدمت بانک هستید. تا زمانی که قرض‌هایتان را کامل نپردازید زندگی متعلق به شما نیست.

افراد کم‌درآمد طوری کارت‌شان را خالی می‌کنند که انگار مشغول سرگرمی‌ ماهانه هستند و در بیشتر موارد پول‌شان صرف چیزهای غیرضروری می‌شود. دقیقاً مثل آب خوردن است که خودتان را گرفتار این گردباد مالی کنید و نتوانید از آن خلاص شوید. مراقب باشید!

۲- جذاب بودن و زیباسازی

آیا می‌بینید بعضی از آدم‌ها چقدر برای آرایش مو و یا مدل ناخن خرج می‌کنند؟ این یکی از چیزهایی‌ست که شما را از زندگی عقب می‌اندازد. فکر کنید دو هفته تمام مشغول کار کردن هستید و پول آن را صرف مدل‌ موهای‌تان می‌کنید. آن هم برای چه؟ برانگیختن تحسین مردمی که هیچ کمکی به زندگی شما نمی‌کنند؟!!

نگاهی به مدل موی پول‌دارها بیندازید. اکثر آنها ظاهری مشابه دارند و سرمایه‌شان را برای تاثیر لحظه‌ای دور نمی‌اندازد. این بحثی جدی درباره اولویت‌های شماست. هر وقت در زندگی‌تان آنقدر پول داشتید که مقداری از آن را صرف ظاهرتان کنید اشکالی ندارد اما در این شرایط باید یاد بگیرید پول را مدیریت کنید.

همچنین بخوانید:  مثلث درآمدزایی از مهارت!

۳- هوس خرید

نگاهی به وسایل اطراف‌تان بیندازید. شما واقعا نیازی به آیفون ۶، وسایل مد روز یا ابزارهای آشپزخانه که فقط یک‌بار از آن استفاده می‌کنید، ندارید.

شما می‌دانید که به چه چیزهایی در زندگی نیاز دارید. بنابراین سعی کنید تنها چیزهایی که واقعا به آن نیاز دارید را تهیه کنید. خیلی وقت‌ها ما تفاوت بین چیزهایی را که نیاز داریم و چیزهایی را که می‌خواهیم، نمی‌دانیم. هر زمان فرق بین این دو را متوجه شدید، امیدوار باشید که می‌توانید اختیار زندگی‌تان را در دست بگیرید.

۴- اسراف مواد‌غذایی

احتمالاً فکر کرده‌اید که چه مقدار مواد‌غذایی را در طول روز هدر می‌دهید. مردم فکر می‌کنند۹۰ درصد چیزهایی را که می‌خرند مصرف می‌کنند اما باوری اشتباه است.

افراد روزانه ۴۰ درصد از سبزیجات، ۱۷ درصد لبنیات و ۱۴ درصد گوشت را هدر می‌دهند.

نسبت اتلاف مواد‌غذایی در طبقات مختلف برابر است. فرقی ندارد پولدار باشید یا کم‌‎‌درآمد اما به افراد کم‌درآمد آسیب بیشتری می‌زند.

۵- رژیم‌های معجزه‌گر غذایی و محصولات عجیب تناسب اندام

چاقی شما حاصل پنجاه سال زندگی است. چطور فکر می‌کنید در طول سه هفته می‌توانید نیمی از وزن‌تان را کم کنید؟ واقعا به کلیپ‌های معجزه‌گری که در اینستاگرام یا تلویزیون می‌بینید باور دارید؟! کسانی که در این کلیپ‌ها هستند بازیگر هستند و از این راه زندگی می‌کنند.

شما برای لاغری نیازی به صرف هزینه‌های هنگفت ندارید؛ یا باید چاقی خود را بپذیرید یا اقدامی ضروری انجام دهید؛ راه لاغر شدن هم کم‌خوری یا پیاده‌روی است؛ به این صورت شما یک ریال هزینه اضافی پرداخت نمی‌کنید.

۶- اشیا یا وسایل شانس

چقدر تلخ است افرادی که هیچ پولی ندارند یا پول کمی دارند همان را صرف خرید اشیایی می‌کنند که برای آن‌ها پول بیشتر یا زندگی بهتری بیاورد.

واقعیت این است که سنگ‌ها نه شما را پولدار می‌کند و نه برای شما شانس می‌آورد. تنها بخت تولیدکنندگان آن را باز می‌کند که دعا می‌کنند شما این وسایل را بخرید.

۷- سلامتی

عده‌ای فکر می‌کنند اگر سلامتی‌شان را نادیده بگیرند برد کرده‌اند. هر چقدر آن را نادیده بگیرید مشکل بزرگ‌تری در آینده سر راه شما قرار خواهد گرفت.

همچنین بخوانید:  سرمایه‌گذاری در بورس بهتر است یا سود بانکی؟ کدامیک مناسب من است؟

اگر حاضر نیستید برای چکاپ ماهانه هزینه کنید باید هزینه بستری شدن طولانی مدت را بپردازید. هزینه پرداخت ویزیت دکتر از هزینه خاکسپاری بسیار کمتر است.

عده‌ای فکر می‌کنند اگر سلامتی‌شان را نادیده بگیرند مشکل خودبه‌خود حل می‌شود. درحالیکه بیشتر موارد این‌طور نیست.

۸- بازی‌های آنلاین یا درون‌برنامه‌ای

۷۰ درصد کسانی که بازی‌های آنلاین را انجام می‌دهند، برای آن هزینه می‌کنند. کندی کراش هرروز سه میلیون دلار درآمد دارد و افراد آیتم‌های مختلف را خریداری می‌کنند.

نکته مهم میزان پولی نیست که شما برای این کار هزینه می‌کنید بلکه وقت و زمانی‌ست که برای اینکار هدر می‌رود. حتی اگر گیمر حرفه‌ای هم باشید باز هم وقت‌تان را خیلی ارزان می‌فروشید!

۹- آخرین مدل تکنولوژی

عده‌ای با اینکه وضع مالی خوبی ندارند باز هم اصرار می‌کنند که آخرین تکنولوژی‌های روز را خریداری کنند.

شما نیازی به آیفون جدید ندارید با اینکه پول خرید آن را دارید اما نیازی به خرید آن نیست. سعی کنید این نکته را بفهمید.

خریدن آخرین تکنولوژی، عمر وسایل شما را کاهش می‌دهد چون مدام می‌خواهید آن را با چیزی جدیدتر عوض کنید. کسی که مدتی طولانی از یک وسیله استفاده می‌کند قدر آن را بیشتر می‌داند.

۱۰- مهمانی دادن مجلل

احساس خوبی‌ست که زود به زود دوستان‌تان را دعوت کنید و از آنها پذیرایی کنید. دوستان‌تان از سلیقه‌ی خوب شما تعریف کنند. اما چقدر بد است که این مهمانی‌ها سطح زندگی شما را کاهش می‌دهد و شما را در فشار می‌گذارد. شما مدیرعامل شرکت بین‌المللی نیستید و کسی هم از شما انتظار ندارد مثل مدیرعامل رفتار کنید. پس برای خودتان زندگی کنید و بس.

۱۱- شرط‌بندی

کم‌درآمدها سالانه مقدار زیادی پول را برای خراشیدن کارت‌های شانس هدر می‌دهند. آنها رویای زندگی جدید و بخت خوب را می‌بینند. فردی از طبقه متوسط در استرالیا سالانه هزار دلار صرف لاتاری می‌کند و هفتاد درصد از مردم انگلستان این کار را به عنوان فعالیت روزانه انجام می‌دهند. شما نه تنها بخت بزرگی را به دست نمی‌آورید بلکه با هر بار خرید آن را از دست می‌دهید.

همچنین بخوانید:  بازار بده ؟!

۱۲- سیگار

حدود یک هفتم از جمعیت جهان سیگار می‌کشند. قیمت هر بسته سیگار نه چندان خوب حدود ۵۰۰۰ تومان است و اگر به صورت ماهانه حساب کنیم می‌شود ماهی ۱۵۰۰۰ تومان. اگر شریک زندگی‌تان هم همین مقدار سیگار بکشد این مبلغ دو‌برابر می‌شود. عجب مبلغ هنگفتی و چه کارها که نمی‌توان با آن کرد!

تنها فایده سیگار برای کارخانه‌های دخانیات است که می‌خواهند شما هر روز بیشتر مصرف کنید.

۱۳- بانک

بانک‌ پول شما را خرج می‌کند! شما برای باز کردن حساب کمیسیون می‌پردازید و همین طور برای بستن حساب‌تان. این روزها نرخ سود شبیه لطیفه است و با تورم روزانه مطابقتی ندارد. گذاشتن پول در بانک هم در کوتاه‌مدت و هم بلندمدت پول شما را هدرمی‌دهد. جامعه به سرعت در حال تغییر است و داشتن حساب پس‌انداز دیگر ایده خوبی نیست.

۱۴- مالیات

ثروتمندان مالیات کمتری نسبت به افراد کم‌درآمد می‌پردازند زیرا ارزش کمتری در بازار خلق می‌کنند. چه بخواهید چه نخواهید این حقیقت دارد. تصور کنید وقتی دولت مالیات را به شما برمی‌گرداند چقدر خوشحال می‌شوید. در صورتی که این پول مال خودتان است. افراد باهوش پول را در دستان‌شان حفظ می‌کنند تا اینکه در فعالیت‌هایی به جریان بیندازند که مشمول مالیات شود.

۱۵- کمک به شرکت‌های خیریه

صدها شرکت خیریه در اطراف‌تان وجود دارد که از شما تقاضای کمک برای نیازمندان می‌کنند بدون آنکه شما نیازمندان را بشناسید یا بدانید چه نیازی دارند. در واقع شما به جای کمک به نیازمندان به کارمندان خیریه برای دریافت حقوقشان کمک می‌کنید. شاید به جای این‌کارها بهتر باشد برای افراد نیازمند وسایل ضروری تهیه کنید یا برایشان فرصت زندگی یا شغلی فراهم کنید.

 

 

 

مقالات خواندنی:

پولار شدن به روش دکتر کاویانی

۵ ایده خلاقانه پولساز خوب به جای تاکسیرانی بعد از ظهر

چه چیزهایی را برای ثروتمند شدن باید فدا کنیم؟

ایده‌ های خلاقانه پولساز / اقتصاد خلاق تحولی در کسب درآمد

بهترین راه‌های کسب درآمد از تلگرام در سال ۲۰۱۹ 

۶ مهارت اساسی درباره‌ی میلیونرهای خودساخته

دروغ‌های بازدارنده از رسیدن به موفقیت در زندگی

 

دوره های دکتر کاویانی

به چالش ۵ روزه یادگیری مسیر ثروت بپیوندید.

دکتر کاویانی یک دوره آموزشی ۴جلسه ای به نام «مدار ثروت» دارن، در این دوره دکتر کاویانی مسیر ثروتمند شدنی که خودشون طی کردن رو بهتون آموزش میدن.

اینستاگرام خودساخته

روزمرگی های دکتر کاویانی

تلگرام خودساخته

مطالب انگیزشی روزانه

اگه لذت بردی برای دوستات از طریق این دکمه ها بفرست.

همیشه پیگیر آموزش باش

دوره های رایگان

دیدگاه

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

2 پاسخ

  1. با عرض سلام
    عالییییی بود استاد
    مخصوصا مخصوصا ، اون قسمتی که فرمودید به شرکت های خیریه پول نپردازید
    من قبلا خیلییی به این شرکت ها پول میبخشیدم ، اگه دیر میشد حتی به من زنگ میزدند
    کم کم حس خوبی نداشتم ، تا اینکه شما هم گفتید نه درست نیست
    از این به بعد خودم با دست خودم به نیازمند واقعی کمک میکنم
    ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود