
۶ مهارت اساسی دربارهی میلیونرهای خودساخته
انسانهای بلندپروازی در سراسر دنیا وجود دارند که برای میلیونر شدن سخت تلاش میکنند. این شرایطیست که به عقیدهی بسیاری مظهر موفقیت مالی است. همهی ما داستانهای بیشماری دربارهی افراد موفق شنیدهایم که حتی بعضی از آنها در جوانی میلیونر شدهاند. همچنین میدانیم که بسیاری از این افراد از هیچ، کارشان را آغاز کردند. پس احتمالا اصطلاح «خودساخته» از دل این افراد بیرون آمده است.

راههای متعددی برای میلیونر شدن وجود دارد. بعضیها با سرمایهگذاری در املاک میلیونر میشوند. بعضیها از طریق تولیدوفروش در کسبوکار، و افرادی دیگر در بخش سرمایهگذاری در کسبوکارهای مختلف. تعدادی هم با تولید و فروش محصولات دیجیتال، مانند نرمافزار، اپلیکیشن موبایل یا محصولات اطلاعاتی پولدار میشوند.
پس از مصاحبه با دهها میلیونر خودساخته، شش مهارت ویژه در بین آنها مشترک بود که به ترتیب بیان میکنیم.
۱– میلیونرها میدانند که چگونه پول را مدیریت کنند
میلیونرهای خودساخته میدانند که چگونه پول را مدیریت کنند. آنها میدانند که چگونه از داراییشان بهره ببرند تا پول بیشتری به دست بیاورند. این افراد با به کار انداختن پول، ثروتشان را افزایش میدهند. بسیاری از مردم نمیدانند که چه استفادهای از پولشان بکنند. بنابراین، میلیونرها هرگز از فعالیتهای مختلفشان دست برنمیدارند. بسیاری از مردم درآمدشان را صرف هزینههای شخصی میکنند و اگر چیزی از آن باقی بماند معمولا در حساب پسانداز با سود کم قرار میدهند. درحالیکه بسیاری از میلیونرها روش دیگری دارند. آنها هزینههای شخصیشان را کاهش میدهند و درآمدشان را صرف کار برای پول بیشتر میکنند. میلیونرها اجازه نمیدهند پولشان برای مدت طولانی در یک مکان بماند. آنها از مسیرهای متفاوت مانند توسعه کسبوکار یا تولید سرمایه استفاده میکنند که دوباره سود بیشتری را کسب کنند.
این افراد با کاهش هزینههای شخصی به صورت مداوم و برای چندین سال و از طرف دیگر با سرمایهگذاری مجدد در فعالیتهای درآمدزا، توانایی آن را دارند تا در کوتاهترین زمان ثروتشان را افزایش دهند.
۲- میلیونرها میدانند چگونه روابط برد برد را به وجود بیاورند
میلیونرهای خودساخته میدانند چگونه روابط برد برد را ایجاد کنند و بهبود بخشند. آنها به این درک رسیدهاند که وقت خود را برای افرادی بگذارند که سود و منفعتی عایدشان میکند. میلیونرها با کسانی روابط پایدار دارند که به کمک آنها میتوانند به اهدافشان برسند و در مقابل دوستانشان را هم، در رسیدن به اهداف یاری میکنند. این افراد با گسترش روابطشان، فرصتهای بیشتری را برای ارتباط با افراد مناسب پیدا میکنند و زمانی که این اتفاق بیفتد روابط پایدار چه از لحاظ کمیت و چه از لحاظ کیفیت افزایش مییابد.
۳- خویشتنداری در احساس رضایت
میلیونرهای خودساخته آنقدر آمادگی فکری بالایی دارند که در مقابل احساس رضایت، خویشتنداری میکنند. بسیاری دارای امیال هیجانی هستند و سرمایهشان را صرف امور بیاهمیت میکنند که به آنها لذتی آنی میدهد اما هیچ منفعت طولانی مدتی برایشان ندارد. تعداد زیادی از میلیونرهای خودساخته درحالیکه ثروتشان را افزایش میدهند، علاقهی اندکی به لذتهای کوتاهمدت نشان میدهند. آنها آمادگی فکری بالایی دارند که پولهایشان را در کارهای بیارزش مصرف نمیکنند و همچنین وقتشان را در فعالیتهای غیرضروری اختصاص نمیدهند. میلیونرها برای میلیونر شدن خیلی چیزها را قربانی میکنند که افراد میانمایه انجام نمیدهند اما در نهایت آنها از سطح زندگیشان لذت میبرند، چیزی که افراد میانمایه فقط در رویا آن را میبینند.
۴- میلیونرها میدانند چطور تاثیرگذار باشند
میلیونرها خودساخته میدانند که چطور بر دیگران اثر بگذارند و در راه رسیدن به اهدافشان آنها را با خود همراه سازند. هرچند که اصطلاح «خودساخته» به این معناست که به کمک کسی نیاز ندارند اما در واقع ما برای رسیدن به اهدافمان به کمک دیگران نیاز داریم. برای مثال فردی سرمایهگذار در بخش املاک بدون کمک بنگاههای املاک، مهندسین ناظر، بانکها، پیمانکاران و مستاجرین نمیتواند به سود برسد. دستیابی به هدف واقعی نیازمند کمک مجموعهای از افراد است. میلیونرهای خودساخته به خوبی این را میدانند و هوش ارتباط جمعی بالایی دارند. آنها به خوبی میتوانند با افراد و با رضایت کامل برای چیزی که میخواهند مشارکت کنند.
۵- میلیونرها مبتکر هستند
میلیونرهای خودساخته به ندرت اجازه میدهند که کمبود منابع، آنها را از رسیدن به هدفشان بازدارد. اگر آنها منابعی را که برای کسب فرصت به آن نیاز دارند در اختیار نداشته باشند، فردی را مییابند که برای رسیدن به قرارداد دوطرفهی پرمنفعت برد برد با او مذاکره کنند. اگر پول بخواهند، میدانند از کجا باید آن را پیدا کنند. اگر به توانایی خاصی نیاز پیدا کنند، آدم متخصص را پیدا میکنند. میلیونرهای خودساخته میدانند که کمبود منابع به ندرت، مشکلی ایجاد میکند اما مبتکر نبودن مشکلساز است. زمانی که منابع محدود بود، آنها یاد گرفتند تا از همین منابع کم به صورت بهینه استفاده کنند. کار کردن با منابع محدود تمرینیست برای بهرهوری از منابع فراوان در آینده.
۶- میلیونرها به خوبی میدانند چه زمانی تقسیم وظیفه کنند
مثلا کارآفرینی را تصور کنید که هدفش رسیدن به یک میلیون دلار در یک سال است و قرار است دو هزار ساعت را در فعالیتی مرتبط صرف کند. او محاسبه میکند که یک ساعت از زمانش پانصد دلار میارزد. (یک میلیون دلار تقسیم بر دوهزار ساعت) کارفرما برای رسیدن به این هدف باید وقتش را صرف فعالیتهایی بکند که در هر ساعت پانصد دلار ارزش داشته باشد. بقیهی فعالیتها باید به افراد دیگر واگذار شود. اگر بیشتر زمانتان را در فعالیتهایی صرف کنید که لازم است به افراد دیگر واگذار شود و ارزش آن ساعتی بیست دلار است، نباید انتظار داشته باشید که یک میلیون دلار در سال درآمد داشته باشید.
مقالات خواندنی:
پولار شدن به روش دکتر کاویانی
۵ ایده خلاقانه پولساز خوب به جای تاکسیرانی بعد از ظهر
چه چیزهایی را برای ثروتمند شدن باید فدا کنیم؟
ایده های خلاقانه پولساز / اقتصاد خلاق تحولی در کسب درآمد