میلیاردر‌ها پولهایشان را در چه کشور‌هایی پنهان می‌کنند؟ (پناهگاه مالیاتی)

میلیاردر‌ها پولهایشان را در چه کشور‌هایی پنهان می‌کنند؟ (پناهگاه مالیاتی)

میلیاردر‌ها پولهایشان را در چه کشور‌هایی پنهان می‌کنند؟ (پناهگاه مالیاتی)

امروزه این حقیقت که میلیاردر‌ها پولهایشان را پنهان می‌کنند تا مالیات نپردازند، بحثی عمومی شده است.

پرداخت مالیات ناخوشایند است. اگر فکر می‌کنید مالیات فعلی‌تان زیاد است، تصور کنید که اگر ماهانه چندین میلیون دلار درآمد داشته باشید چقدر باید مالیات پرداخت کنید. این به معنی مالیات بیشتر و هدر رفتن پول و تلاش بیشتر است. در نتیجه می‌فهمید که چرا میلیاردر‌‌ها برای جلوگیری از آن، پولهایشان را پنهان می‌کنند. اما آنها چگونه پولهایشان را پنهان می‌کنند؟ خب، آنها قرار نیست پولهایشان را از دزد‌ها یا زورگو‌ها پنهان کنند، بلکه از مراجع مالی کشورشان پنهان می‌کنند. به همین دلیل آنها پولهایشان را به خارج از کشور می‌فرستند. جایی که مالیات نمی‌گیرند یا کمتر مالیات می‌گیرند و پناهگاه مالیاتی محسوب می‌شوند. با وجود اینکه این کار تقلب محسوب می‌شود، اما خلاف قانون نیست!

میلیاردر‌ها پولهایشان را در چه کشور‌هایی پنهان می‌کنند؟ (پناهگاه مالیاتی)
میلیاردر‌ها پولهایشان را در چه کشور‌هایی پنهان می‌کنند؟ (پناهگاه مالیاتی)
نگاهی بیندازیم به کشور‌هایی که پناهگاه مالیاتی هستند و اینکه چرا تبدیل به چنین جاهایی شده‌اند؟

انگلیس

انگلیس مهمترین عضو در امنیت حقوقی جهان اقتصادی محسوب می‌شود. این کشور نه تنها ارائه امنیت مالی می‌دهد، بلکه مالیات کمتری نیز دریافت می‌کند؛ درصد مالیات حقوقی در این کشور ۲۰٪ است که نسبت به درصد میانگین جهانی(۲۳/۶۳٪) تقریبا کم محسوب می‌شود.

جمهوری جزایر مارشال

جزایر مارشال، مجمع‌الجزایری است که در میانه اقیانوس آرام قرار دارد. برخلاف مساحت کوچک، این کشور تبدیل به منطقه مشهوری برای کمپانی‌های خارجی شده‌ است.

همچنین بخوانید:  از موفق‌ترین کارآفرینان درس بگیریم

اگر شرکتی خارجی که در جزایر مارشال عضو باشد، سود محلی نداشته باشد و تجارتش را در خارج از این کشور انجام دهد، کاملا معاف از مالیات خواهد بود! علاوه بر این ثبت‌نام کردن در جزایر مارشال تقریبا راحت است و حتی می‌تواند به صورت غیر‌حضوری انجام گیرد. در این کشور هویت و اطلاعات مالکان شرکت‌ها محرمانه باقی می‌ماند و اطلاعات آنها مورد بازرسی قرار نمی‌گیرد.

پاناما

پاناما شاید پناهگاه مالیاتی بدنامی در آمریکا باشد. چرا که سال‌ها پولهای کثیف مربوط به فروش مواد مخدر و دیگر منابع کثیف ایالات متحده و دیگر کشور‌ها را دریافت کرده است.

برای شرکت‌های خارجی که خارج از پاناما فعالیت تجاری داشته باشند، هیچ‌گونه مالیات حقوقی، دارایی، املاک و… تعلق نمی‌گیرد.

ژاپن

ژاپن نقش پناهگاه مالیاتی خود را از سال ۱۹۸۶، زمانی که بازار بین‌المللی ژاپن راه‌اندازی شد، شروع کرد که واکنشی در برابر رشد سریع فروش خارجی در لندن محسوب می‌شد و بطور کلی تلاشی برای جذب تجارت‌های خارجی از طریق معافیت مالیاتی بود.

ژاپن اطلاعات و جزئیات مالکین شرکت‌ها را برای بازرسی عمومی در دسترس قرار نمی‌دهد و شرکت‌ها لازم نیست گزارش‌های اقتصادی ارائه دهند و به اینصورت در ژاپن از وجود امنیت مالی و محرمانه بودن اطلاعات، اطمینان حاصل می‌شود.

ماکائو

اگر آمریکا لاس‌وگاس را داشته باشد، آسیا ماکائو را دارد! ماکائو بعد از هونگ کونگ، دومین منطقه اداری چین محسوب می‌شود، همچنین به عنوان بزرگ‌ترین مارکت کازینو در جهان شناخته می‌شود و بیش از پنج برابر لاس‌وگاس درآمد دارد!

برخلاف دیگر پناهگاه‌های مالیاتی موجود در لیست، کمپانی‌های خارجی باید در ماکائو فعالیت تجاری داشته باشند و درآمد‌هایی که بیش از آستانه معافیت مالیاتی هستند، با حداکثر نرخ ۱۲٪ مشمول پرداخت مالیات می‌شوند. پس کمپانی‌ها چگونه از مالیات می‌گریزند؟ کمپانی‌های خارجی در صورتی که فعالیتی با واحد پول ماکائو نداشته باشند، با شرکت‌های محلی کاری نداشته باشند و مردم ماکائو را هدف قرار ندهند، کاملاً معاف از مالیات خواهند بود.

امارات متحده عربی

مرکز اقتصاد خارجی جهان عرب، دبی است. دبی نه تنها لوکس‌ترین شهر امارات را دارد، بلکه به عنوان پناهگاه مالیاتی نیز مشهور است.

همچنین بخوانید:  عبارت های اشتباه تبلیغاتی که کسب و کار شما را از بین می برد

در دبی هویت مالکین شرکت‌های خارجی به صورت عمومی ثبت نمی‌شود و حتی اگر مجبور به تهیه گزارش‌های اقتصادی باشند، به هیچ مقام دولتی در دبی ارائه نمی‌شوند. همه اطلاعات ذخیره شده محرمانه هستند و به جز موارد تحقیقات جنایی، به بیرون بروز داده نمی‌شوند. این نتیجه امنیت مالی در دبی است.

همانند دیگر پناهگاه‌های مالیاتی، حساب‌های بانکی خارجی در دبی، معاف از مالیات هستند.

بعلاوه به دلیل فقدان کنترل‌های بورسی، انتقال وجوه در داخل و خارج آن راحت است.

بحرین

بحرین توانسته است خودش را از جزیره “صنعت نفت و گاز” به جزیره “میزبان کسب‌وکار‌های اقتصادی” تغییر دهد. مخصوصا در بخش بانکداری. بانکداری در این کشور بیشترین آمار استخدام را دارد و بیش از ۲۵٪ در تولیدات داخلی نقش دارد.

ثبت نام در بانک‌های بحرین بسیار پر‌هزینه است و فرایند آن بیش از سه هفته به طول می‌انجامد. بحرین به دلیل معاهداتی که امضا کرده‌ است، جزئیات اطلاعات مالکین شرکت‌ها را در دسترس عمومی قرار می‌دهد. پس چه چیزی بحرین را تبدیل به پناهگاه مالیاتی کرده است؟ تا زمانی که کمپانی‌های خارجی فعالیت نفتی، گازی و پتروشیمی نداشته باشند، معاف از هرگونه مالیات خواهند بود.

این‌ها لیستی از کشور‌هایی بود که پناهگاه مالیاتی برای میلیاردر‌ها و شرکت‌ها محسوب می‌شوند. در ادامه این لیست کشور‌های آلمان، لبنان، لوکزامبورگ، جزایر کیمن، سنگاپور، ایالات متحده آمریکا، هونگ کونگ چین و سوئیس قرار دارند.

 

مقالات خواندنی:

پولار شدن به روش دکتر کاویانی

۳ دلیل کاهش فروش کسب و کار و راه حل آن ها

۶ نکته مهم برای استخدام کارمند خوب

برند‌سازی شخصی چیست؟ و راه‌های تقویت آن کدامند؟ (۲۰۱۹)

۶ ویژگی بهترین رهبران کسب و کار

چگونه یک کسب‌وکار بین‌المللی بسازیم و محصولات خود را با استفاده از بازاریابی جهانی بفروشیم؟

برای موفقیت مالی کسب و کار خود باید چه کار کرد؟

نکاتی برای نوشتن طرح تجاری موفق

دوره های دکتر کاویانی

به چالش ۵ روزه یادگیری مسیر ثروت بپیوندید.

دکتر کاویانی یک دوره آموزشی ۴جلسه ای به نام «مدار ثروت» دارن، در این دوره دکتر کاویانی مسیر ثروتمند شدنی که خودشون طی کردن رو بهتون آموزش میدن.

اینستاگرام خودساخته

روزمرگی های دکتر کاویانی

تلگرام خودساخته

مطالب انگیزشی روزانه

اگه لذت بردی برای دوستات از طریق این دکمه ها بفرست.

همیشه پیگیر آموزش باش

دوره های رایگان

دیدگاه

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود