آیا همهٔ کارآفرین‌های موفق ویژگی‌های مشابهی دارند؟

آیا همهٔ کارآفرین‌های موفق ویژگی‌های مشابهی دارند؟

آیا همهٔ کارآفرین‌های موفق ویژگی‌های مشابهی دارند؟

برخی از ویژگی‌های فردی هستند که باعث می‌شوند شخصی در زندگی خود موفق شود. کارآفرین موفقی که هر روز به ثروتش اضافه می‌شود و درزمینهٔ کاری خود بسیار موفق است هم ویژگی‌هایی دارد که باعث شده‌ است  به این درجه برسد. خوشبختانه این ویژگی‌هایی که باعث موفقیت در زندگی می‌شوند را می‌توان آموخت. وظیفهٔ ماست که نقاط قوت خود را سنجیده و خودمان را وقف یادگیری کنیم.

آیا همهٔ کارآفرین‌های موفق ویژگی‌های مشابهی دارند؟
آیا همهٔ کارآفرین‌های موفق ویژگی‌های مشابهی دارند؟

خوب حالا ببینیم ویژگی‌های افراد موفق چیست؟

1)   انضباط شخصی

اولین ویژگی‌ای که هر کارآفرین موفقی باید داشته باشد انضباط شخصی است. انضباط شخصی مهم‌ترین ویژگی است که برای موفقیت در زندگی و کار مورد نیاز است. اگر بتوانید خودتان را منضبط کنید تا کاری که باید را انجام دهید، چه دوستش داشته باشید یا نه، موفقیت شما تقریباً تضمین شده است. انضباط شخصی نیاز خود رهبری، کنترل خود، مسئولیت‌پذیری در قبال خود و غلبه بر خود دارد.

تفاوت بین کارآفرین موفق و شخص شکست خورده این است که فرد موفق به انجام کارهایی که افراد شکست خورده دوست ندارند انجام دهند عادت می‌کند.

این کارها چه کارهایی هستند؟

کارهایی که افراد ناموفق دوست ندارند انجام دهند، دقیقاً همان کارهایی هستند که افراد موفق هم علاقه‌ای به انجامشان ندارند؛ اما کارآفرین موفق هر طور شده انجامشان می‌دهند چون می‌داند این کار بهای موفقیتی است که می‌خواهند.

همچنین بخوانید:  هوش تجاری (BI) چیست؟

2)    درستکاری

دومین ویژگی کارآفرین موفق که حتماً باید داشته باشد درستکاری است.

با ارزش‌ترین و مورداحترام‌ترین ویژگی‌ای که می‌توانید در خود ایجاد کنید، این است که به درستکاری محض شناخته شوید. در هر معامله‌ای و فعالیتی که انجام می‌دهید و کلاً در همه‌چیز کاملاً صادق و روراست باشید. هیچ‌وقت به صداقت و درستکاری خود لطمه نزنید. به یاد داشته باشید درزمینهٔ کسب و کار، حرفتان سند شماست و اعتبار همه چیزتان. همهٔ کسب و کارهای موفق بر پایهٔ اعتماد استوار هستند.

موفقیت برای تبدیل شدن به کارآفرینی موفق به تعداد افرادی بستگی دارد که حاضرند به شما اعتماد کنند، به شما پول قرض دهند، از خدمات یا کالاهای شما استفاده کنند و به شما در شرایط سخت کمک کنند. شخصیتتان مهم‌ترین دارایی شماست که می‌توانید در طول زندگی توسعه‌اش دهید؛ و شخصیت شما بر اساس میزان صداقتی است که سعی می‌کنید داشته باشید. کارآفرین بدون صداقت و درستکاری هرگز کارآفرین موفقی نخواهد بود.

3)    تسلیم‌ناپذیری

تسلیم‌ناپذیری سومین خصلتی است که هر کارآفرین موفقی باید داشته باشد. ویژگی آهنین هر شخصیتی تسلیم‌ناپذیری است. تسلیم نشدن ویژگی شخصی است که مانند کوه استوار است. اگر این ویژگی را داشته باشید موفقیت‌ها یکی پس از دیگری برای شما اتفاق خواهند افتاد.

اما راز داشتن این خصلت چیست؟ برای رسیدن به موفقیت و تسلیم ناپذیری، ذهن نیمه خودآگاه خود را برای تسلیم ناپذیری در برابر شکست‌ها و ناامیدی‌های آینده که در مسیر رسیدن به موفقیت ممکن است پیش بیایند، را برنامه‌ریزی می‌کند .

از قبل تصمیم بگیرید که هر اتفاقی  که قرار است بیفتد باز هم تسلیم نخواهید شد. شجاعت برای تسلیم نشدن در برابر شکست‌ها و دوران سخت، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که بیشتر از هر چیز دیگری موفقیت شما را تضمین خواهد کرد.

همچنین بخوانید:  لیست 16 شغل پردرآمد برای آقایان (خانگی و شرکتی)

باید بتوانید بیشتر از هرکس دیگری در مسیری که قدم گذاشته‌اید بمانید و ادامه دهید. یکی از وسیله‌ای اندازه‌گیری میزان ایمانی که به خود و توانایی‌تان برای موفقیت دارید میزان تسلیم‌ناپذیری است که از خود نشان می‌دهید.

4)   مدیریت و رهبری قوی

چهارمین ویژگی شخصیتی که هر کارآفرین موفقی باید داشته باشد حس مدیریت قوی است.

به خاطر آشفتگی و تغییرات سریعی که در بازار امروز وجود دارد بیشتر صاحبان کسب و کارها به‌صورت روز به روز فعالیت می‌کنند.

کاملاً مشغول حل مشکلات کوتاه مدت بوده و نیاز به فروش و سود کوتاه مدت دارند. کارآفرین موفق باید زمان بیشتری را صرف تفکر و برنامه‌ریزی برای آینده کند اما به نظر نمی‌رسد که چنین کاری را انجام می‌دهد.

صاحبان کسب و کار موفق نباید اینطور باشند. باید اهداف مشخصی برای خود و همهٔ اجزای کسب و‌کار خود بنا کنند. در حقیقت مهم‌ترین مسئولیتی که دارید این است که به افراد مشغول در کسب و کارتان جهت دهی کنید.

5)   قاطع و عمل محور

آخرین ویژگی کارآفرین موفق این است که قاطع و عمل محور باشد. باید فکر کرده و سریع تصمیم بگیرد. باید خودشان را منضبط کنند که عمل کنند و تصمیم‌هایی که گرفته‌اند را اجرا کنند. کارآفرین‌های قوی سریع حرکت می‌کنند و از اعمال خود بازخورد سریعی دریافت می‌کنند. اگر متوجه شوند که اشتباهی مرتکب شده‌اند، سریعاً آن را درست کرده و راه دیگری را امتحان می‌کنند.

کلید پیروزی این است که امتحان کنید.

افراد موفق قاطع هستند و چیزهای بسیار بیشتری را نسبت به افراد دیگر امتحان می‌کنند.

همچنین بخوانید:  10 نکته مهم برای شروع استارتاپ

اگر راه‌های متنوع زیادی را برای رسیدن به موفقیت امتحان کنید احتمالاً درنهایت راه درست را پیدا خواهید کرد.

«کارآفرین‌های موفق چشم اندازی برای خود، شرکتشان و کارکنانشان شکل می‌دهند.»

اگر شما هم می‌خواهید که  به کارآفرین موفقی تبدیل شوید باید این ویژگی‌های اساسی که لازمهٔ موفقیت هستند را داشته باشید.

 

 

مقالات خواندنی:

پولار شدن به روش دکتر کاویانی

3 دلیل کاهش فروش کسب و کار و راه حل آن ها

6 نکته مهم برای استخدام کارمند خوب

برند‌سازی شخصی چیست؟ و راه‌های تقویت آن کدامند؟ (2019)

6 ویژگی بهترین رهبران کسب و کار

چگونه یک کسب‌وکار بین‌المللی بسازیم و محصولات خود را با استفاده از بازاریابی جهانی بفروشیم؟

برای موفقیت مالی کسب و کار خود باید چه کار کرد؟

نکاتی برای نوشتن طرح تجاری موفق

حالا که تااینجای مقاله را مطالعه کردید پیشنهاد میکنیم صوت و ویدئوی زیر را که به نوعی تکمیل کننده پست هستند نیز مشاهده و گوش کنید تا اطلاعات خود را در این زمینه کامل کنید
به چالش ۵ روزه یادگیری مسیر ثروت بپیوندید.

دکتر کاویانی یک دوره آموزشی ۴جلسه ای به نام «مدار ثروت» دارن، در این دوره دکتر کاویانی مسیر ثروتمند شدنی که خودشون طی کردن رو بهتون آموزش میدن.

دوره های دکتر کاویانی

اینستاگرام خودساخته

روزمرگی های دکتر کاویانی

تلگرام خودساخته

مطالب انگیزشی روزانه

اگه لذت بردی برای دوستات از طریق این دکمه ها بفرست.

همیشه پیگیر آموزش باش

دوره های رایگان

دیدگاه

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود